Şeyda Coşkun Diyet Listesi - SON

Fotoğrafların üzerine gidip sağ tuşa basıp başka sayfada açıp büyültebilirsiniz.
Buna da bir TIK TIK..




Yorumlar

  1. Merhaba paylaşımlarınız için öncelikle teşekkür etmek istiyorum..Şeyda Coşkunun listelerine 1.günden eşim ile birlikte başladık..İlk yedi günü tamamladık..Eşim 3.5 kg. ,ben 2 kg verdim..Şeyda hanıma minnettarız..Bir kaç diyet denememiz daha olmuştu ama en güzel sonucu bu listelerden aldık..

    Sizi de verdiğiniz kilolardan ve azminizden ötürü kutlarım..Çocuğunuzu da sağlık ile büyütmenizi dilerim..

    Benim öğrenmek istediğim posta gazetesinde yayınlanan listeleri verildiği sıraya göre mi uygulamalıyız..Nerede yazıldı hatırlayamıyorum bir çok yerden bu listeler ile ilgili bilgi okudum ve aklımda iki gün arka arkaya detoks listesi uygulanmaması gerekiyor diye bir bilgi aklımda kaldı..Sırayı buna göre değiştirmeli miyim? Yoksa listeyi gazetedeki sıraya göre mi yapmalıyım?

    Eşim de şeker başlangıcı var ve bir haftadır şekeri de düştü şükür ..Teşekkürler ve iyi günler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      güzel yorumunuzu dün akşam Şeyda'ya gönderdim, o da çok sevindi :) Çok mutlu olduk gerçekten. Listelerin neresinden nasıl başlayacağınız önemli değil. Herhangi bir detoks gününden başlayın. HErgün tartıldığınızda zamanla neyin iyi gelip gelmeyeceğini sizde göreceksiniz. Önemli olan detoksları abartmamak. Haftada 3günü geçmemesi. Eşinize de selamlarımızı iletin. Sevgiler

      Sil
  2. Merhaba. Oncelikle size tesekkur ederim paylasimlariniz icin. Turkiyede yasamadigima gore Seyda hanimin yazisini internetten buldum. Fakat tek bir soru isareti var aklimda, onu da cevaplandirisaniz size gercekten cok minnettar olurum.Diyette seftali, erik ve cilek gibi meyveler var. Kis mevsiminde oldugumuz icin boyle meyveler simdi satisda yok ve olsalar bile organik degiller. Zaten Seyda hanim da bize mevsimine gore meyveleri tuketmeyi oneriyor. Ben yarin? ya da olmazsa obur gun? diyete basliyorum ve acaba bu yaz meyvelerinin yerine hangi meyveleri tukete bilirim? Simdiden tesekkurler, bu bilgiye ihtiyacim var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      yurtdisinda,sürekli olarak mevsiminde cikan ülkelerden Ananas getiriliyor, Ananas, buzluktan frambuaz/cilek (dondurulmus meyvelerde ayni sekilde sagliklidir) nar, mandalina papaya olabilir mesela.
      Aslinda denemek ve ertesi gün tarti ne diyor bakmak lazim birde ;)
      Sevgiler

      Sil
  3. Bende yaptim 7 kilo verdim ama cok zor surekli halsizdim hasta gibi dolasiyodum basim surekli donuyodu simdi almamaya calisiyorum bu bas donmesini nasil engelleyebilirim

    YanıtlaSil
  4. Hangisini uyguladın da 7 kilo verdin?6 günlük diyeti mi?

    YanıtlaSil
  5. Süper.Hangisini uyguladın da 7 kilo verdin? 6 günlük listeyi mi?

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, oncelikle paylastiginiz bilgiler icin ve tabiki Seyda coskuna cok tesekkur ederim. inatci bir kac kilodan bir turku kurtulamiyordum ve cok umudum kirilmisti cok mutsuzdum ama Seyda hanimi izledim yazilarini okudum ve bana cok moral oldu, motive etti. 1. gunden baslayip detoks programlarini kurallarina uyarak sabirla takip ediyorum ve tartida sonucu cok guzel gordum. Fakat 3. gunun aksami ve 4. gun ogleden sonra inanilmaz bir bas donmesi ve halsizlik ile karsilastim ve bu beni cok korkuttu. Acaba 3 gunden fazla detoks programlarini arka arkaya uygulamak sakincalimi? Ayrica uyku sorunum var ve Seyda hanimin yazisinda okudugum belirtilere dayanarak insulin direncim oldugunu dusunuyorum. Bu sebep olmus olabilir mi ? Cevap veririseniz cok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Merve hanim
      ben sahsen detoksu 2günden fazla yapmiyorum. Fazlasini dogru ve saglikli bulmuyorum. Eger Seyda öyle demisse dogrudur, uzman olmadigim icin bu soruya sahsen cevap veremiycem. Kolay gelsin

      Sil

Yorum Gönder