Caramell Coffee Tarte - Karamel ve Kahve Dolgulu Tart Tarifi

Bu Tartın hamurunu pişirmeden de yapabilirsiniz.

Bu tarifin özelliği rafine şekersiz / tamamen doğal malzemelerle olması ve gerçekten çok lezzetli olmasıdır. Yani içi sırf şeker, yağ,un dolu, beynimizin alıştığı süper lezzetli sandığımız ama zamanla sağlığımıza ciddi zararlar veren işlenmiş yiyeceklerden değil.
Artık sağlıklı kaçamaklar yapmakda mümkün..
Umarım dener ve beğenirsiniz. Ben iftara, üzerine minik doğradığım çileklerle süsleyip sundum.
(tarif bana ait)


(recipe in english / türkce tarifi asagida)

Fort he Crust:
2 cups ground Hazelnuts
1/3 cups (5 tbsp) Oatmeal
2 tbsp Maple Syrup
Pinch of Himalaya Salt
3 tbsp Coconot Oil
For The Caramell Filling
10 Mediool Dates (pitted,soaked)
2 tbsp Peanut Butter
1 tbsp Cacao
1 tbsp Maple Syrup
For The Coffee Filling:
½ cup cahsews (soaked)
25 ml strong brewed coffee
2 tbsp chia seeds
2 tbsp oatmeal
3 tbsp coconut milk
3 tbsp maple syrup

Cacao

TÜRKCE TARIF: 

Taban için:
2 su bardağı ince cekilmis fındık 
1/3 su bardağı (5 yemek kaşığı) Yulaf Ezmesi
2 yemek kaşığı Akçaağaç Şurubu (Bal/Agave Surubu veya Pekmez)
Bir tutam Himalaya Tuzu /Kaya Tuzu
3 yemek kaşığı Coconot Yağı
Karamell Dolgusu için
10 Medine hurmasi (Çekirdeksiz, ıslatılmış)
2 yemek kaşığı Fıstık Ezmesi
1 çorba kaşığı kakao
1 yemek kaşığı Akçaağaç Şurubu /bal/pekmez/agave surubu 
Kahve Dolgusu için:
½ bardak kaju fistigi (ıslatılmış)
25 ml sert kahve (yarim kücük cay bardagi)
2 yemek kaşığı chia tohumu
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
3 y.k. hindistancevizi sütü
3 yemek kaşığı akçaağaç şurubu /bal/pekmez/agave
Üzerine : Kakao




Diğer Sağlıklı Tariflerim için:





0 Kommentare:

Yorum Gönder