Jurassic World - Film Yorumu


Merhaba ;)

size burada sinemaya gittiğimizden ve film hakkında yazacağımdan bahsetmiştim.
İşte o 'maksat sinema film hangisi denk gelirse' Jurassic World oldu.
Film fena değildi. Gerçekten bir film izlemek için sinemaya gidiyorsanız pek de tavsiye etmem açıkçası. Aslında ben fantazi aksiyon/ animasyon filmlerine bayılırım ama önce neden tavsiye etmeyen ve bizi gülmekten öldüren konuya geleyim.
Bayan başrol oyuncusuna lütfen bir bakın. Özellikle ayakkabılarına
Ben normal yolda ince topuklularla yürüyemezken, bu hanım, kılığı kıyafeti de pek bozulmadan bütün filmi, bataklık ormanda, düşmüş koca ağaçlar gövdelerinin arasından uçarak, tazı gibi koşarak tamamladı. Sonra üçgen gövdesiyle salına salına yürüyen, aslında sempatik başrol oyuncusu erkek ise, 'hey sen bu kıyafetlemi ' ,gibi bir lafla izleyicilerin kafasındaki soru işaretini dile getirdiği anda tamam dedik. En azından şu topuklarını kırar derken, bayan gömleğini göğsünün altında toplayıp o topuklarla daha bir coşkulu dalış yaptı filme. Tüm çamura batağa rağmen düz saçları dağılmak ve kirlenmek yerine sıcak maşayla sarılmış oldukça havalı bir biçim aldı. Yani çamur yaradı.
Bu ayakkabılardan hepimize lazım dedik arkadaşlarla. Bizi çok eğlendiren, animasyonların fena olmadığı bir filmdi. Ama aklın başındayken gidermisin diye sorarsanız, yok sağol ben almıyım derim.


Dipnot : Başrol oyuncusu Bryce Dallas Howard Oscar ödüllü rejisör Ron Howard'ın kızı olur.

Yorumlar

  1. topuklarım olmadan asla! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen o durum.!;)) Keyifsiz veya film için giriyorsan bu durum sinir bozucu olabilir diye düşünüyorum. Bize eğlence oldu ;)

      Sil

Yorum Gönder