Şeyda Coşkun ile Zayıfladım Öncesi /Sonrası - Posta Gazetesi

Öncesi ve sonrası... Hatta burada 6.5kg kadar vermistim bile :P 
.. @seydacoskun  ile 9haftada 19kg verdim.. yurumeye devam ediyorum.



Aslında bekleyecektim ama dayanamadım ve paylaşıyorum :) #LenaHoschek i , #vintage tarzını sevdiğimi biliyorsunuz. Eşimde biliyor. Her zaman: zayiflarsam alirim demistim ama gel gör ki ben zayifladim ama son koleksiyon bana hitap etmiyordu..Gönlüm eski sonbahar/kış koleksiyonlarında kalmıştı. 1ay kadar önce 2günlüğüne Viyanaya ucan esim #LenaHoschek mağazasına gitmis ve bu gömlegi almis. 1aydirda gizliyor. Ben olsam hayatta o kadar tutamam :)) ama o beklemis. Bugünde birseye uzuldum,cikardi verdi. Haftaya vericekmis ama dayanamamis :)) iyi ki dayanamamis.. Lena Hoschek S beden gömlegimle selam vermek istedim. Umarim bu zayiflamak isteyen,dileyen herkese biraz olsun güc verir.. ;)

Şeyda'nın  Yazıları yarın (17.09.2013 Salı ) dan itibaren Posta gazetesindeki yayınlanacak. Diğer yazılarla bu fotoğrafları 4 gün önce İnstagram'da paylaşmıştım. 
Umarım yeterince motivasyon olur ;)
Bundan sonra Posta Gazetesini takip ederek yolunuza devam edebilirsiniz.
Ama en büyük formül, azimli ve güçlü olmak, nefsine hakim olmaktır.
Zayıflamak isteyen herkese sağlıklı,huzurlu ve azimli bir süreç dilerim.. ;)

Diğer Detaylar için TIK TIK..

Zayıflama hikayemin başlangıcı: TIK TIK..

Yorumlar

  1. Tebrikler. Muhteşem bir değişim olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ediyorum canım, gömleğini de güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  3. HA Rİ KA SIN! Biliyorsun ben de sayende başladım, benden sonra başlayanda çok oldui bu iş zincirleme herkes birbirinden etkileniyor ve çoook güzel şeylere vesile oluyor. Seni tebrik ederim değişim çok çok harika kendim zayıflamış kadar sevindim darısı başıma olsun :) Benim 19 Eylülde 1 ay olacak 9 kilo gitti umarım senin temponda devam eder ben de böyle bir fotoyu paylaşırım. Seni çoook öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni de tebrik ederim Evrimcim gercekten süpersin! Bende seni cok öperim ;)

      Sil
  4. waawww bravoo, gömlekte çok yakışmış güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  5. vayy süpersin hemen ben de başlıyorum :D

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten senin için çok mutlu oldum darısı bizlere diyorum günde ne güzel en az bir saat yürüyüş yapıyordum ama malesef son günlerde yağışlı hava var ve bundan sonrada düzelmez bu hava. Evde bir takım spor egzersizler yapıyorum sabah-akşam ama yetersiz biliyorum artık yavaş yavaş kış'a giriyoruz ne yapabilirim sizce?Teşekürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkür ederim, darisi kat kat dileyen herkese nasip olsun.Ben kalin giyinip yürümeye devam edicem, baskasina zamanim olurmu bilemem..Sevgiler

      Sil
  7. tebrikler diyorum başta.benim bloğumda da öncesi ve sonrası kilo verme durumum var.bakarsınız:)) ama ben kimsenin yardımı olmadan kendi iradem ve nasıl verdiğimi anlattım. 6 ayda 30 kilo vermiştim ama son beş ayda geri aldım hamile olunca. ama şunu iyi biliyorum kendimi tanıyorum. tebrikler devam diyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bakicam mutlaka ;) bende seni tebrik ederim canim. Umarim herkes görür ve güc alir bu tür basarilardan ;)

      Sil
  8. İradenize istikrarınızı da hayranım. Ben neden başlayamıyorum ki. O ilk kıvılcım ne. Nerede?evrim hanım gibi bir ayda o kadar kilo versem yıllardır süregelen kilo problemim bitmiş olacak. Allah' Im bana da bir şevk .

    YanıtlaSil
  9. Tebrik edirim cok hosuma gitti. Umarim kilolari geri almassiniz. Gömlekte cok güzel yakismis. Acaba kac kilo ile diäte basladiniz? Tesekkürler bol selamlar. Neziha.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarim :) Seyda hayatimda, kilolar istesede korkudan gelemezler :)

      Sil
  10. Merhaba bir çocuğumuz almanyada yaşadığımız için posta gazetesinde çıkan bilgilere nerden ulaşabiliriz almanydaki posta gazetesiyle Türkiyedeki ayni değil napabiliriz acaba
    Teşekürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim Seyda"nin instagramdaki fotograf altinda yazilan yorumlarda listeler paylasiliyor,orayi takip et olurmu ;)

      Sil
  11. Tebrikler canım;)Ben 5 yıldır günde 1 saat yürüyorum...Bu yıl1,5 saate çıkardım diyet yapmadığım için kilo vermiyorum...Diyet şart spor yüzde on etkili...Bende başlıcam bu diyete haberleri veririm:)

    YanıtlaSil
  12. Bu arada Gülben ergen kabak yediğini söyledi nasıl bir tarif tatlım bu ?

    YanıtlaSil
  13. Ben de dün şeftali detoksunu uyguladım .. 600 gram kaybettim .. bugün çok zor geçiyor , baya bitkinim .. Yarın proteinlerimi heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  14. proteindetoksundan önceki sıvı detoksu ve öncesi nedir lütfen

    YanıtlaSil
  15. Posta gazetesi satılmıyor bizim burda instagram'dada bulamadım listeyi acaba nerde liste benlede paylaşın lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  16. LÜTFEN BANADA YARDIMCI OLUN :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder