AnKara

..üzüntümü nasıl dile getireceğimi bilmiyorum.. Kelimeler yetersiz kalıyor.. artık insanlar ölmesin, halkımız bölünmesin, anne babalar gözü yaşlı kalmasın istiyorum.. Neyi paylaşamıyoruz ki bu siyasetin kirli oyunlarına her defasında alet oluyoruz. Aynı değil miyiz, neden alevlenip kendi ideolojimizi hunharca savunarak bazen saygımızı yitiriyoruz. Özgürlük, saygı anlayışı kafa da başlar. 

Biz ki öyle güzel bir milletiz, her rengi içimizde barındıran.. Öyle eşsiz ve güzeliz ki, gidin bakın bir de kuzey ülkelerine, var mı bizim gibi yüreği eli bol, misafirperver. Orada insanlar bolluk içinde yalnızken biz yokluk içerisinde kocaman ve mutlu bir kalabalık olmayı başaran, tek yüreğiz. 
Çok çok üzgünüm... 
İnşallah bu son olur. Artık barış , barış istiyorum.. 
Allah rahmet eylesin, tüm yakınlara sabır versin.. Özellikle anne babalara..

Yorumlar

  1. Sen, ben, biz herkesin aynı düşüncede aynı arzuda olduğunu sanıyoruz; ama öyle değil. Sosyal hesaplarından bu katliamı sevinç çığlıklarıyla karşılayan, akıl almaz şeyler yazan çok çok fazla yaratık var. Suçlu sadece siyaset değil ki. O siyasi parti var olan kitlenin özelliklerini tahlil etmiş ve başlarına geçmek üzere kurulmuş başarmış da nitekim. Asıl bu vahşi, bu ruh hastası, bu vatan millet bayrak sözlerinin arkasına saklanarak kendi hariç herkes için ölüm temenni eden ölüm kutsayan kitleyi ne yapacağız... Allah kalanlara sabır versin. Gerçekten katliamdan kurtulan sözünü kabul edemiyorum; kurtuldular da ne oldu... Sevdiklerini yerden kan revan içinde parça parça topladılar. Allah sabır versin. Onlara, bize, iyi insanlara... Barış istiyoruz. Barış istiyoruz. Barış istiyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Amin.. Senin de yazdığın gibi : Barış istiyoruz. Evlatlar ölmesin,anne babalar gözü yaşlı kalmasın istiyoruz :((

    YanıtlaSil

Yorum Gönder