Wattpad Hakkında Ne Düşünüyor sunuz? / Saç Bakımı- Aisha

Merhaba
okuyan herkese mutlu günler dilerim. Bugün bahsetmek istediğim birkaç konu var. Çayınızı alıp gelin, hadi bekliyorum ,)

Bu sabah banyoda, (hiç acımadan) saçlarımı kırptım!
Doğal kıvırcık olan saçların kaderi maalesed kuru olması, veya çabuk kuruması. Benim genetik olarak saçlarım erkenden beyazlarla tanıştığı için, ve maalesef ön kısım ağırlıklı, sürekli boyamak zorundayım.
Kulakların ön kısmındaki saç tutamlarım boyundan itibaren aşağıya doğru maalesef çok kuru. Bende onları bi güzel ıslatıp kesiverdim.  Tabii saçlar biraz daha kabardı ama olsun, en azından o bakımsız kuru kısım gitti.
Hayatta şu anda yapabildiğim en büyük çılgınlık bu :)) :P
Neyse, kendimi daha hafif hissediyorum. ;)
Ve Aisha'nın Argan Yağını kullanmaya başladım. Faydası olacağını düşünüyorum. Aslında iş bende bitiyor, çünkü önemli olan bakımın devamlılığını getirmek.
Bu arada, sosyal medya da çok severek takip ettiğim Ayşe Tolga, youtube kanalı açmış. Mutlaka göz atın, harika paylaşımları var. Ayşe Tolga İyi Yaşam -Youtube

Geçenlerde gazetede İzel'i gördüm saçlarını tamamen kazımış, iyi de yapmış. Olgun yaşın cesareti daha az pişmanlıklar içeriyor. Gerçi ben o yaşa daha gelmedim, ama her yaşın getirdiği biraz telaşın yanında :) yaşadığım her an'a daha bir anlam ve güzellik kattığını hissediyorum.
Halimize çok şükür.
Vee gelelim başlığa.
Wattpad hakkında ne düşünüyor sunuz? Takip ettiğiniz, tavsiye edeceğiniz yazarlar var mı?


Üst fotoğraf (pişmiş yulaf ezmesi, şeftali,ceviz,kuru üzüm, tarçın)



Yorumlar

  1. Hep yapmak istediğim ama makas bile atamadığım bir konu kendi saçımı kesmek,ne iyi yapmışsın:) Wattpad hakkında da şunu söyleyebilirim ilk zamanları çok iyi ve heyecanlıydı, şimdi ise tüm büyüsünü yitirdi.Orada ünlenip kitap çıkaranlarla dolu bir yer haline geldi,ben pek sev(e)miyorum açıkçası.Mutlu kal:)

    YanıtlaSil
  2. yap, eğer ki zaten aklınday sa, daha bir hafif hissedersin kendini ;)
    Bana çok karışık gibi geldi wattpad :/
    Aa bak Mutlu Kal diyince hemen hatırladım seni ;) Sen de çok çok mutlu kal ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder