Şeyda Coşkun Ramazan Menüsü



Şeyda İnstagram hesabında Ramazan'a özel bir menü paylaşmış, bende buraya not düşmek, görmeyenler için paylaşmak istedim. Ben Listede en çok yürüyüş kısmını sevdim. ;)
Artık öyle alışkanlık yaptı ki günde en az 1 saat yürümesem huzursuz oluyorum. Günün, çocukların tüm yorgunluğunu üzerimden atıp enerji depoluyorum. Mutlaka tavsiye ederim. Bu sigaradan bir fırt çekip 'oh' diyenlerle aynı yola çıkıyor, sadece bu sağlıklı versiyonu tabii :-)
Küçüğümle bu aralar yine yapışık ikizleri oynuyoruz, ay çok zor ya. Gerçekten, hayatımıza tam yerleşemediğimiz için mi artık, yoksa bilemiyorum, bırakın 2 dakika 1saniye bile benden ayrılmak istemiyor. İnşallah çabuk geçer de normale döneriz :/
İşte böyle..
Herkese huzurlu ve mutlu bir gün dilerim.  ;)
Herkese hayırlı huzurlu günler dilerim. 
Şeyda İnstagram hesabında Ramazan'a özel bir menü paylaşmış, bende buraya not düşmek, görmeyenler için paylaşmak istedim. Ben en çok yürüyüş kısmını sevdim. Aileyi ikna edip yürümek ne keyifli olur değil mi? ;)

Yorumlar

  1. Etrafimdakiler Seyda Coskun'un zenginleri zayiflattigini soyleyip, tepkili davrandiklarini goruyorum. Ama turk halkina saglikli yemek ve ozellikle acik havada yurumeyi ozendirdigi icin diger siradan diyetisyenlerden cok daha basarili buluyorum. Kendisinin de birlikte yurumesi bence cok motive edici..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yalnış bir kanı.. O kadar çok yardım ettikleri var ki ücretsiz. Yolda görüp durdursunlar bak bakalım para istiyor mu yardımcı olacakken. Ben kaç defa şahit oldum. Kaç kişi öyle durdurdu, hiç düşünmeden numaraları değiştirip yardım etti. Ama insanları önyargılarından kurtarmak birşeye inandırmaktan daha güç olduğundan artık uğraşmıyorum. Kim ne derse desin. Haklısın canım, bence de çok motıve edici.

      Sil
    2. Bunu ilk kez duyuyorum ve çok hoşuma gitti. Helal olsun o halde...

      Sil

Yorum Gönder