Masal Gibi (Günlük)

Bir sabah uyanıp panjurları açtığımda, üst kattaki penceremden bu manzara ile karşılaştım. Bu geçen haftalardaydı.

Görüntü harika. Al eline sıcacık bir çay ve keyifli bir kitap, dergi veya gazete sonra pencere kenarında oturup keyifini çıkar. Eğer dışarıda işlerin varsa, -ki çıkmak, araba olsun yürüyerek olsun, zor ve sıkıntılı - ve erteleniyorsa mutlaka ertele.
Ben uzaklardan gelen ve her an özlediğim ailemin güzel hatunları ile beraberdim. Bol kızlı bir aile olmak harika birşey aslında. Ailemin müthiş erkekleriyle de yazıştım. Beraber büyüdüğüm dayım var, küçük dayım, maalesef uçuş korkusu var. Onu ikna ettim kuzenimle. Belki o da gelir yakında. Söz verdi. Hatta rezervasyonu bile yapmış. Umarım önümüzdeki günlerde uçak muçak düşmez de vazgeçmez. 
Yakında bu manzaraya veda edeceğim. Yoğunluğumuzun asıl sebebi bu. Birçok komşum gitti maalesef. Huzur olmayınca cennet bile cehenneme dönüşebiliyor. Sokağımıza tarikat taşındı, kısaca bu. Bir cümlelik kadar basit değil ama.. Çocuklar olunca insan daha dikkatli olmak zorunda. Neyse daha güzelini çıkardı Allah karşımıza. Mayıs - Haziran gibi taşına biliriz.. Kısaca böyle.. Yeni manzaram, yeni hayatım, yeni evim, yeni yeni.. Ve işte bir kapı kapanırken bir diğeri açılıyor..

Yorumlar

  1. Geçmiş olsun canım. Tam olarak anlayamadım nasıl bir tarikat olduğunu. Irkçı Alman topluluğu, yoksa işid gibi bir grup mu demek istedin acaba? Merakımı mazur gör lütfen :(
    Yeni evinize en kısa zamanda geçmeniz ve huzurlu yaşamanızı diliyorum canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok ırkçılıkla alakası yok canım. Aslında dünyada en büyüklerden biri, adını burada yazmak istemiyorum. Eğer çok öğrenmek istersen mail atabilirsin, yazarım. Çok çok teşekkür ederim. <3

      Sil
  2. hayırlısı olsun hep sizin için

    YanıtlaSil

Yorum Gönder