Paulo Coelho : Aldatmak / Diyet & Günlük

Geçenlerde İg da paylaştığım :
Bu Sabah kahvaltıya iki arkadaşım geldi. 


Bende kendi yiyeceklerim dışında daha fazla saglıklı ve doyurucu çeşit sunmak Adina şunları hazırladım (Benim Menüm: domates, salatalık, Maydonoz, 1y.k.lor ve az Liğht Soja Sütlü kahve) Şeyda'nın Menemeni, bol yeşillik, peynir ve zeytin Çeşitleri YAG yerine Licht labne; nar, yulaf, ba
l, 
..doğranmış havuç, rezene .. isteyen ekmek getirebilir dedim. siyah ekmek getirdiler. Benim görüntüm onları iyi Motiv Etti ve gaza getirdi ki ekmeği Dahi yemediler. sohbetle Yavas yenen yemek ise ekmeksizde doyurdu. 
Gelelim Kitaba#jojomoyes in dün paylastigim kitabından sonra buna pek odaklanamadım. 20 sayfa sonrası bırakıp sabah tekrar basladim. Hala beynimde diger kitap canlanıyor ve boğazım düğüm düğüm oluyor. 
Su anda yavas ilerliyorum çünkü adapte olmakta zorlanıyorum. Ama yarina Beißer diye düşünüyorum. Yürüyüş ve saģlıkli beslenme zihine ve Bedene iyi geliyor.Kitaplardan uzak kalan ve özellikle zorlanan, diyetciler: Edebiyata dönmek için bir Su An mükemmel fırsat var elinizde(Kitabın yarısına geldim, Yarın paylaşırım)

Ek: Burada paylaştım

Yorumlar

  1. Merhaba..
    youtube da kuru patlican dolmasindan buraya q geldim ama izleyiciler gadgeti calismiyor :(

    YanıtlaSil
  2. Karatay Diyetini denediniz mi ? Daha doğrusu beslenme tarzını...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder