Bizden Haberler & Ekranlarda Korkunç Hata

Herkes bol bol izin fotoğrafı paylaşırken, ben de doğuma haftalar kala (artık aylar değil şükür) hayatta en çok görmek istediğim yerin fotoğrafını paylaşmak istedim.
Bende Gaum'un eşsiz manzarasına bakarak koca göbeğimle tatil hayalleri kuruyorum. Seneye Gaum'a gidemesemde acısını başka sularda dolu dolu çıkaracağız ailece. Şimdilik siz benim içinde bir iki kulaç atın ;)
Bugün bir arkadaşımın evine gittim ve Televizyonda Çocuk kanalında çizgi film izliyorlardı çocuklar.
Bizim TV bozuk biliyorsunuz, şimdilik yenisini de almasını düşünmüyoruz. Buna öyle alışmışız ki, tv açınca resmen beynimiz yoruluyor. Tabii ki sinema hala büyük zevkimiz karı koca olarak. Eskisi gibi gidemesek de ;)
Sanırsam Kanalın Adı Planet Çocuk olmalı. Neyse biz sohbet ederkende bir yandan arada gözüm ekrana takılırken bir anda kanım dondu. Çizgi filmin gösterildiği kanalda reklam dönmeye başladı. Reklamlarda, benim dahi izleyemediğim Saw 7 adlı korku filminin fragmanı dönüyordu!!!
Şaka  mı bu? Siz manyakmısınız?
Saat 14 gibi, bir çocuk kanalında böyle birşeyin gösterilmesi kimsenin dikkatini çekmedi mi?
Aklıma geldikçe gülsem mi ağlasam mı karar veremiyorum...
Siz ne düşünüyorsunuz?



Yorumlar

  1. Çok yanlış Çok! iyi farketmişsiniz.Hem burada yazmak ve paylaşmakla en doğrusunu yapmışsınız Böylece daha büyük kitleler olarak kanalı uyarırız. Kanatların hali ortada sahipleri trilyonluk İnsanlar olsa da emanet ettikleri zihinlere bakınız ki çocuk kanalında korku filmi fragmanı veriyorlar. Kimbilir O kanalda bu isi yapmak için kaç para alıyorlar üstelik... Kaç para aldığı önemli değil demeyelim lütfen. Önemli! Dışarıda o işi layıkıyla yapmayı bekleyenler dururken çok önemli! Dile getirmekle çok iyi ettiniz. Nerede bu kanalın müdürü ve reklam müdürleri ?

    YanıtlaSil
  2. Yazılarınızı uzun zamandır sessiz sessiz, beğenerek takip ediyorum :) İkinci bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Televizyon konusuna gelince bizim evde televizyon yok, üç yıl önce evlenirken eşimle ortak karar alarak televizyonu eve sokmamaya karar verdik. İyi ki de öyle yapmışız. Televizyonlu evlere gidince görüntü ve ses kirliliğinden başım ağrıyor resmen. Çocuk kanalında o fragmanın gösterilmesi ise büyük hata. Umarım birileri uyarmıştır. Benim hep çocuklara televizyon izlettirmeyin dememin sebeplerinden biri de bu işte, her an bu tarz şeylere maruz kalabiliyor yavrucaklar :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin insallah. Cok tesekkür ederim. Maalesef öyle :/

      Sil

Yorum Gönder