Ahu Yağtu ile AU VİNTAGE Hakkında Keyifli Bir Söyleşi..

Au Vintage uzun zamandır takip ettiğim bir site.  Vintage Ruhunu yansıtan en güzel yerli sitelerden biri. Kurucusu bir bayan, hem de anne olunca, benim için 
zaten apayrı bir yeri oldu.
Mutlaka zaman ayırıp, bir bardak sıçak çay eşliğinde siteyi iyice gezin derim. Eskilerin büyülü havasını yansıtıyor. Kendinizi bir Audrey Hepburn filmindeymiş gibi hissedebilirsiniz.

Şimdi gelelim söyleşiye:


•   Herkesin bir Vintage Hikayesi, bu sevginin başladığı bir anı vardır. Benim vintage sevdam anneannemin gençliğinden kalan çanta ve elbiseleri ile başladı. Sizinde böyle bir anınız var mı?

 Benim vintage tutkum da babaannemin topuklu ve tahta plaj takunyalarıyla başladı. Onları giyerek büyüdüm diyebilirim. Tabi zaman içinde bu sevgi diğer vintage eşyalarına olan merakımla pekişerek bir tutkuya dönüştü.


•   Türkiye’de Vintage denince ilk akla gelen ve bunun hakkını veren tek Marka AU Vintage. Bunun sırrı nedir?

Teşekkür ederiz. Bunun sırrı vintage’ı bir yaşam tarzı olarak benimsemiş olmamız. Vintage ve ikinci el konusuna tamamen hakim olmamızın yanısıra bu ürünleri yeni trendlerle sunarak müşterilerimize özel stiller yansıtmaya çalışıyoruz. Bu yüzden diğer markalardan sıyrılıyoruz.


•   AU Vintage sadece ikinci el Kıyafet mi satıyor?

 Auvintage, vintage ve ikinci el ürünlerin yanısıra tasarımcıların ve sadece bizde satılan çok özel markaların ürünlerini satışa sunuyor. Bununla beraber dekorasyon bölümünde de çok özel vintage ve ikinci el ürünlere yer veriyoruz. Ürünlerimizin arasında kıyafetin yanısıra, aksesuar, çanta, ayakkabı, mum, yastık, porselen takımlar, çeşitli hediyelik eşyalar yer almakta. Ayrıca hem eski hem de yeni ürünlerini değerlendirmek isteyenler satmak istiyorum bölümünden bize ulaşabilirler.

•   AU Vintage kendini sürekli geliştiren, yetiştiren bir marka olarak görüyorum.  İleriye dönük planlarınız nedir?

Evet gelişime ve yeniliğe çok önem veriyoruz. İlk olarak sitenin ingilizce versiyonunu geliştiriyoruz. 2014 yılında yurtdışına da satış yapmayı planlıyoruz. Blog bölümümüzü geliştirip Aumag adlı dergiye dönüştürüyoruz. Okuyucularımızı sürpriz isimlerle karşılayacağız.  Üyelerimize mailingler eşliğinde çok avantajlı alışveriş seçenekleri ve benim verdiğim stil önerileri vermeye devam edeceğiz. Bunlar dışında auvintage koleksiyon tanıtımının yapılacağı bir etkinlik ve vintage stilleri anlatan bir kitap hazırlığımıza start vermiş durumdayız.


•   Her kadın biraz anaç dır derler, anne olduktan sonra ise bu duygu tarif edilemez bir hal alır. Herşeye sonsuz sabır gösterir,sonsuz sevgi yükleriz.  AU Vintage’da bundan nasibini aldımı? 

Elbette Auvintage bu sevgi ve tutkunun eseri.


Ahu hanım'a bana ayırdığı vakit ve bu güzel söyleşi için çok teşekkür ederim. ;)


Önümüzdeki günlerde AU VİNTAGE 'nın Vintage Duygular Okuyucularına küçük bir sürprizi olucak. Vintage benim diyorsanız takipde kalın.. 

Yorumlar

  1. VINTAGE kesinlikle bir yaşam tarzıdır..Blog sahibinin kalemine , Ahu Hanım'ında vintage ruhuna sağlık :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder