Ananaslı Yeşil Limonlu İçecek Tarifi / Bizden Özel


Yine süper lezzetli bir tarifi paylaşmak istiyorum. Bunu arada da içebilirsiniz, diyet yapıyorsanız da içilebilir bence. (Tarif herhangi bir listeye veya birine ait değil, evdeki malzemelerle aklıma gelip hazırladığım bir tarifdir!)  Bu aralar naneye takmış durumdayım ve kendimce birşeyler deniyorum. Bu içeçek de deneyip beğenildikten sonra paylaşmak istediğim bir tarif. İçindeki malzemeler gayet uyumlu. Umarım sizde beğenirsiniz ;)

Mutfak robotuna 1-2dilim ananas, 1ç.k. yulaf (bu olmazsada olur) , yarım yeşil limon (yoksa normal sarı limonda olur), isteğe göre taze nane (ben 5-6 yaprak ekledim) ve yarım bardaktan biraz fazla su. Bunların hepsi makinada karıştırılıp fotoğrafdaki hale geliyor. İsterseniz buz ekleyin, isterseniz öyle için.
Ben kilomla ilgili gelişme ve detayları instagram hesabımda yazıyorum.Beni instagram da 'vintageduygular' adıyla bulabilirsiniz.
Bugünden itibaren diyete başlayanlar var mı? Benim bildiklerim dışında ;) Herkese kolay gelsin, dilerim herkes mutlu olur ;)


Geçen günlerde kızımı aşıya götürdüm ve doktoru bana en son ne zaman aşı olduğumu sordu. 15-16 yaşlarımda dedim. Yani en az 15yıl olmuştu aşı olmayalı. Büyüklerde mutlaka her 10 yılda bir aşı olmalı diyerek bana da aşı kartı çıkarıp aşı yaptı :) Sıra eşimdeymiş.. Bunu paylaşmak istedim. Uzun ca anlattı, ama kısaca çok önemli diye üstüne basarak tekrarladı. Yani bende yeni aşı kartımla, aşı olmaya devam edeceğim ;)

Yorumlar

  1. Ne güzel bir azminiz var maşallah :') ben diyete başlayanlardan olmayacağım ama sağlıklı beslenmeye geri dönüyorum bugünden itibaren. Instagramdan takibe alıyorum :') sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diyete gerek olmaması bile çok güzel birşey! Bende eski kiloma kavuşunca mutlaka sağlıklı beslenmeye devam edicem. Yani elimden geldiğince, özel günleri dahi abartmadan devam edicem ;) Sevgiler

      Sil
  2. Bu arada zaten takipleşiyormuşuz :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, yine harika bir tarif olmuş yüreğine sağlık. Bugun diyetimin 5. günü 2 kilo kadar verdim :) senin de dediğin gibi diyet listesi kişiye özel ve herkes de farklı sonuç veriyor. ( ama bir ayda 10 Kilo hayal kadar güzel düşündükçe motive oluyorum ) bu sabah tartıya çıktığımda acaba sadece su mu vermişimdir diye düşündüm ama ofise gidince sen kilo mu verdin soruları ile sadece su kaybetmediğimi anladım :) gelişmeleri paylaşacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oo süper! Tebrik ederim. Evet bu kişiye özel. Hep altını çizerek söylüyorum, bu liste bana özel, fakat her sağlıklı /kronik rahatsızlığı insanında yapabileceği bir liste. Benim kadar hızlı kilo vermeyebilir ama yine de gidiyor ;)
      Mutlaka paylaşın, bekliyorum. Ve sizin adınıza çok sevindim.Sevgiler

      Sil
  4. Sizin durumunuz nedir? toplamda ne kadar kilo verdiniz? Daha verecek kaç kaldı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim dururum gayet iyi, neredeyse 6,5-7 haftada 16.6.kg verdim.Sizin durum nasil? ;)

      Sil
  5. bende kendi çapımda sizin sayenizde başlıcam ınsallah ramazanda biraz dikkat ederek 4 kilo kadar verdim ama bloğunuzu sürekli okudum.mesela canım tatlı istediğinde sizin elmalı toplardan yaptım yulaf ile değil mesela evde yulaflı bisküvi vardı onunla karıştırıp yaptım çokda güzel oldu.ıns benim kilo vermeminde devamı gelir sonrasında ins hamile kalmak istiyorum hayırlısıyla...:)sizi takip ediyoruz sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay gelsin. Yalniz bisküvi de seker/yag vs var, yulafla yaparsan amacina ulasirsin canim. Sende insallah diledigin kiloya ulasirsin. Sevgiler

      Sil
  6. Selam...incelikle kocaaaaaman tesekkur ederim paylasimlar icin...2.haftadaya baskadim toplam 3 kilo oldu... :) boy 1.74 kilo 65 ... 5 kilom daha var... daha cok paylasin :)) takipteyim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel, kolay gelsin! ;) 5 kiloda cabuk gider insallah. Sevgiler

      Sil
  7. Ben bugün sizin sayenizde başladım, haftabaşını beklemedim. Ananası da 2 öğün öğle ve akşam olarak bitireceğim. Desteğinizi bizden esirgemeyin:) bir haftalık listenize harfiyen uyacağım. sonraki hafta içindeki alternatifleri kullanarak diyeti tekrarlayacağım.
    Size maille, diyet sonunda durumumu bildireceğim.
    Allah sizden de şeyda hanımdan da razı olsun. sevgilerle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      tüm kalbimle destekliyorum. İnşallah çok başarılı, çok mutlu olursunuz. Bana her zaman yazabilirsiniz. Allah Şeyda dan razı olsun. Birde isim veya nickname yazsaydınız da ona göre aklımda tutabilirdim. Adsızları bazen karıştırdığım oluyor..
      Sevgiler

      Sil
  8. Merhabalar adım Özlem bugün bende verdiğiniz listeye başladım bir saat yürüdüm ananasımı yiyiyorum şimdilik iyi gidiyor :) paylaşımlarınız için teşekkürler kısmetse Perşembe sabahı size kaç kilo verdiğimi bildiririm hoşçakalın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka beklerim! Umarım çok çok iyi bir sonuç elde eder ve mutlu olursunuz ;)

      Sil

Yorum Gönder