Şeyda Coşkun Diyet Günlüğüm - 3.gün



- 3.gün
__________________________________


3.Gün:Günlük:  Yine çok yiyemedim. Biraz başım ağrıyor, açlık idare eder.

Yorumlar

  1. dün itibariyle ben de başladım uygulamaya ancak ölçüleriyle verebilirseniz daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum. mesela ne kadar mercimek kullanmalıyım, kaç enginara izin var? benim gibi sınırsız yiyen ve ölçüden bihaber biri için bunlar hayati önem taşıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız ama şöyle söyliyim: Ölçüsü bir kase,/dolu olmayan tabak kadar. Yani ölçmedim açıkçası.
      Haşlanmış olarak mercimek 1 büyük çay bardaği kadar/yarım su bardağı diyelim. Enginar da yine aynı şekilde. Gerçi ben bu kadarla doydum, siz doymazsanız yiyin :) ama benim gibi kilo verebilirmisiniz bilmiyorum. Önemli olan bence kendini iyi hissetmek, siz kendinizi iyi hissedin yeter.. Kolay gelsin ;)

      Sil
  2. Merhabalar,

    Sitenizi yeni keşfettim ve çok beğendim, elinize sağlik!
    Paylaşım için de teşekkürler! Benim birkaç sorum olacak size cevaplarsaniz sevinirim.

    Listeyi 7 gün mü vereceksiniz? Peki siz bu programi kaç gün yapmıştınız? Sonrasında kilolarin geri alınabileceğinden korktum biraz açıkcası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      güzel yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Şimdilik 7 gün vereceğim. Sonrasını önce görüşmem lazım. Zaten biraz olsun yemenin formülü de bu 7 günde gizli aslında..

      Sil
    2. lutfen devamini da yayinlayinnnn :(

      Sil
    3. Mutlaka yarım kalmayacak buna söz verebilirim

      Sil
    4. hani yarım kalmicaktı:( üzme bizi nolur bari bi haftayı bi,kere daha yaz

      Sil
    5. maalesef öyle olmuyor.. Şeyda Coşkun diyet listesi devamı yazısı altında yazdığım gibi, baskılar çoğalınca mecbur kalıyorsunuz.. Ama bir yol aramaya devam edicem ;)

      Sil
  3. ilk üç günlük listenize baktığımda aklıma gelen ilk soru; sadece bu kadar besinle her gün 1 saatlik yürüyüş yapılabiliyor mu, oldu. Hiç halsizlik şikayetiniz olmadı mı bu sürede? ben bi çalışan bayan olarak gün boyu bir yumurta ve bir ananasla açlıktan bayılırım sanırım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba

      ben yaptım. Ama öncesinden doktoruma gidip kan değerlerime baktırdım. Bazen yorgunluğun sebebi mesela demir eksikliği,guatır,hormonlar vs. de olabiliyor. Bir deneyin bence. Birde günlüğümde yazıyorum mesela: 2. ve 3.gün açlık çektim, başım ağrıdı ama inat, ve yürüyüşle kendimi rahatlattım. İnanın yürüyüş sadece bedene değil, ruhada iyi geliyor.

      Sil
  4. Merhaba, Miktarları çok merak ediyorum. Ne kadar kırmızı meyve? Akşam yemeğinde ne kadar sebze yediniz? Mercimekli salatanıniçinde neler vardı? Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      ben 1 kase yedim, şöyle 2 avuç dolusu
      gün içinde çok su içtiğimden akşama büyük açlık kalmıyordu..Yani genel olarak 1 kase,çorba kasesi dolusu..
      Mercimekli salatanın içinde yeşillik, kırmızı biber,domates,salatalık (minik minik doğranmış) soğan, sirke ve karabiber çok az deniztuzu vardı.. Rica ederim

      Sil
  5. Merhaba!
    Blogunuzu her zaman begenerek takip ediyorum.Sorum kilolari verdikten sonra nasil besleniyorsunuz ,normal düzene gectikten sonra kilolarin geri gelmemesi icin ne yapiyorsunuz?
    Cevaplar icin tesekkürler.Sule

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Şeyda ile tanıştıktan sonra zaten hayatım değişti, önce bunu belirtmek isterim. Sevdiğim yemeklerden ödün vermeden alternatif malzemelerle sevdiğim lezzetleri yemeye devam ettim. Mesela beyaz un yerine kepekli un, karabuğday unu. Şeker yerine agave şurubu, pekmez,bal ile tatlandırmayı, hazır abur cuburlar yerine kakaolu elmalı toplar gibi, çikolata lezzetinde sağlıklı yemeye gayret ediyorum. Buna yavaş yavaş ailemide alıştırdığım için çook mutluyum. Bu benim için ayrı bir mutluluk. Belki Ramazandan dolayı aç oldukları için yiyiyorlar ama en azından damakları alışıyor. Hatta bazen anlamıyorlar. Ve elimden geldiğince yürüyüşe devam ediyorum. Yürüyüşle sadece kilo değil üzerinizdeki sıkıntıları da atıyor insan. Umarım yardımcı olabilmişimdir. ;)

      Sil
  6. merhaba
    yulaf derken hangisinden bahsediyorsunuz? bende yulaf kepeği var acaba onu kullansam olur mu?

    YanıtlaSil
  7. bir şey daha sormak istiyorum. :) böyle şeyleri yeni yeni öğreniyorum da.. :) suda haşlanma ile buharda haşlanma aynı şey mi? nasıl buharda haşlayacağım ben o sebzeleri?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok aynisi degil, buharda haslamayi genelde söyle yapiyorum ben: Celik süzgeci suyla dolu tencerenin üzerine koyuyorum. O süzgecin icine yikayip dogradigim sebzeleri koyuyorum. O sebzeler tenceredeki suyun buharinda pisiyor. ;)

      Sil
  8. Bu alkalik asidin damlasinin almanca ismi ne, ve nerde bulunur?? Azminize hayran kaldim.. insl bende su 5-6 kg veririm.. insl.. ;)
    Sultan

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar enerjiniz inancınız beni çok etkiledi..bende başlamak istiyorum lakin listeleri göremiyorum ulaşma imkanımız yok mı yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim..

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar enerjiniz inancınız beni çok etkiledi..bende başlamak istiyorum lakin listeleri göremiyorum ulaşma imkanımız yok mı yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder