Çocuk Tunik/Elbisesi Hediye ediyorum

Merhaba arkadaşlar
bu elbiseyi hiç bir şart koşmadan bir meleğe hediye etmek istiyorum.
Biliyorum bizimle aynı şartlarda olmayan ama kendi meleği içinde güzel kıyafetler dileyen anneler var.
Kumaşlar en iyi kaliteden. Çocuklar için başkasını kullanmayı aklımdan bile geçirmem. Az olsun ama en iyisi olsun meleklerimiz için ;)
Bu pembe üzeri mavi büyük puantiye kumaşta özel bir tasarım. Küçük cebi ise mavi üstüne minik beyaz puantiyeli kumaş.. 
Kalıp burada ve buradakinin aynısı..
Beden olarak 104/110. Fakat 98 bedenden 116 bedene kadar olur..
Sadece tek bir ricam olucak: Bunu gerçekten imkanı olmayan birine vermek istiyorum. Mesela doğu da bir öğretmensiniz ve orada bir çocuğa düşünüyorsunuz. Hemen bana yazın..
Trabzon,Hatay, Tunceli, Malatya,Mardin, Hakkari, Rize, Ordu,Adana,Antalya, vs vs.. nerede olursanız olun. Bana sadece bir e-mail atın buraya yorum yazmanıza da gerek yok..
Dilerim gerçekten maddi durumu olmayan, ama yüreği zengin bir anneyi ve kızını mutlu eder.
Elbise kullanılmadı, bu sabah diktim. Hatta dikerken İnstagram'da paylaşmıştım ;)
Bu kadar...

Van'dan Anaokulu öğretmeni Ceren Hanım, Elbiseyi haftaya iadeli taahhütlü, gönderiyorum. İnşallah sağ salim elinize ulaşır. Yorumunuzu açık adresiniz yazdığı için yayınlamıyorum. Bana tekrar yazıp mail adresinizi bırakırsanız sevinirim. Sevgilerimle

Yorumlar

  1. Süpersin! Bir daha ki paylaşımım o olucak. ;)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir düşünce inşaAllah gerçekten ihtiyaç sahibi birine ulaşır , inşaAllah o ihtiyaç sahibinin utanıp isteyemediğini bolluk içinde olan birisi istemez .. Rabbim bu güzel düşüncenizden dolayı sizden razı olsun inşaAllah . Herkesin sizin gibi duyarlı olması dileklerimle sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah, benimde dileğim o. O yüzden buraya yazmasın, mail atsın diye yazdım. Güzel yorumun için teşekkürler..sevgiler

      Sil
  3. onu veripte sevindirebilecek bi çocuk düşündüm etrafımda.. Ama sanırım daha çok ihtiyacı olan birine gitmeli bu :) yarışmanıza katılmıyorum.ama blogumda duyuruyorum, belki başkasına vesile olurum.. ayrıca bu güzel fikriniz için de canı gönülden kutlarım, Rabbim siz verdikçe arttırsın inşallah :)
    Sevgilerle..
    biryumakhobi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem paylaşım hem güzek yorumun için çok teşekkürler, ;)

      Sil
  4. çok güzel düşünmüşsün umarım yerini bulur canım..

    YanıtlaSil
  5. dört gözle bekliyorum gelecek postunuzu. ben de bu arada blogumu biraz düzenledim. ismini değiştirdim : )) ararsanız bulun :) (serpiluckan)

    YanıtlaSil
  6. Tebrik ederim sizi inşallah iyi yerlere gider

    YanıtlaSil
  7. Var çevremde ihtiyaç sahibi insanlar ama bu elbiseye girebilecek yaşta minik bi prenses var mı bilmiyorum. Bende bloğumda duyuruyorum hediyenizi, belki birisi çıkar!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder