Kids Fashion

Elbise : Oilily
Suni Kürk Yelek : H&M Kids

Kleidchen : Oilily
Weste : H&M Kids

Oilily Çocuk kıyafetlerini çok seviyorum. Bugün güneş yüzünü göstermiş, karlar erimiş, hava tam gezmelik kadar ılımışken alışverişe yürüyerek gittik. Önce eşi Amerikalı olan komşumla biraz sohbet ettik, ardından sosyal kızım gelen geçene selam verdikçe alışveriş yolumuz uzadıkça uzadı. İnsanların yüzünü aydınlatmak, gülümsetmek istiyorsanız mutlaka çocukla gezmelisiniz. Biz büyüklerin bazen başaramadıklarını onlar varlıklarıyla çözebiliyorlar..  Umarım sizinde gününüz güzel geçmiştir. Ben biraz boğaz enfeksiyonu ile geziniyorum ama şikayet etmek yok diyorum kendi kendime! Buna da şükür, elbet geçicek. ;)

İch liebe die Kinderkleider von Oilily. Und als heute die Sonne schien haben wir uns fertig gemacht und sind den Weg zum Einkauf zu Fuß gelaufen. Zuerst haben wir uns mit einer Nachbarin unterhalten dann ging es weiter, dachte ich zumindestens.. Meine soziale Maus begrüßte jeden auf der Strasse. Unsere Siedlung ist natürlich nicht sehr Menschenreich aber die begrüßten waren begeistert. Bei manchen strengen Gesichter schien sofort die Sonne, nach einem "Hallo" ruf meiner Maus. Manchmal schaffen Kinder große Wunder.. Ich wünsche jedem eine wundervolle Woche ;)


Yorumlar

  1. Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar. Minik prenses çok şanslı senin gibi zevkli bir anneye sahip olduğu için, biraz daha büyüsün bakalım kendi kıyafet seçince ne kombinler çıkacak ortaya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Fadişçim. Bakıp beraber görücez artık ;)

      Sil

Yorum Gönder