Kırkyama çalışmalarım ve kaldığım yerden devam..

Merhaba ;) Kızıma hazırlamakta olduğum örtü ile bir giriş yapmak istedim.
Twitter'da neden gelemediğimden bahsetmiştim. Bundan sonra biraz daha rahatım, en azından misafirin bende kalan kısmı gitti :)
Geçenlerde kayınvalidem eşimin çocukluk battaniyesini bize verdi. Şimdi kızım kullanıyor. Eşimin ailesinde gören herkes (özellikle büyükler) duygulanıyor,eskileri anlatmaya başlıyorlar. Yani kısaca manevi değeri hepimizin için oldukça büyük. Bende bu fikirden yola çıkarak kızıma bir battaniye dikmek istedim. İleride kendi çocuklarına kullanırmı bilemem.. Öyle olursa tabii ki sevinirim, kullanmazsada kızımın pamuk canı sağolsun ;)
Kumaşları nasıl buldunuz? Bunun hakkında da bir yazı hazırlayacağım.. Biliyorum öyle çok biriktirdim ki..
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum ;)

Yorumlar

  1. Şükür kavuşturana. Kumaşların hepsi de çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. kırkyamayı oldum olası sevmişimdir! benim de 2 tane kocaman minderim var kumaslarını tek tek kendim seçip anneme yaptırttıgım:) hatta birini Püre yatak olarak kullanıyo, ondan başka bişeye yatmıyo:)
    neyse konumuz bu degil, diyorumki bu battaniye şahane bişi olcak! kızın ilerde begenmezse bana yolla, ben severek kullanırım hehehe :)))

    YanıtlaSil
  3. cokk seviyorum bu kumaslari yaaa ama cok pahali burda metresi 23 euro :( dün buraz aldim güzel seyler yapacagim yine

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  4. sahane görünüyor ellerine sağlık.bende çok özeniyorum kırkyamaya.çok güzel düşünmüşsün el emeği her zaman daha kıymetli oluyor.merak etmeye başlamıştım doğrusu artık seni:)

    YanıtlaSil
  5. sahane görünüyor ellerine sağlık.bende çok özeniyorum kırkyamaya.çok güzel düşünmüşsün el emeği her zaman daha kıymetli oluyor.merak etmeye başlamıştım doğrusu artık seni:)

    YanıtlaSil
  6. kumaşlar mükemmel ötesi.. bayıldım resmen.. merakla devam postunu bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. Fadis tesekkür ederim canim ;)

    Minikkus, eger begenmezse sana yollarim,ama sen iste sana da dikerim canim ;)

    guzelguk haklisin 23euro civari bu kumaslar,ama benim sans yüzüme güldü ve son paketi elinden cikarmaya calisan bir magazadan uygun bir fiyata aldim ;)

    YanıtlaSil
  8. Bal kizin annesi tesekkür ederim, uzaktan gelen misafirlerimizden dolayi ugrayamadim buralara ;)

    Bahar Yorgun cok tesekkür ederim,yakinda gelicek,hala dikiyorum zaman buldukca,yani daha bitmedi ;)

    YanıtlaSil
  9. off çok zor bir çalışma, sabır diliyorum :) kayınvalidemde bana yapmıştı kocaman bir yatak örtüsü, kullanmaya kuyamıyorum :)

    eline sağlık canımcım...

    sevgiler

    YanıtlaSil
  10. darkolivee tesekkür ederim canim..Kizim icin yaptigim hic birsey zor gelmiyor,hatta yetmiyor,onun icin yaptigim hersey az gibi geliyor... Ne tuhaf bir duygu annelik.. ;) Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Ah bir de ben başlayabilsem şu kırkyama işine..Bir sürü kumaş aldım ama sıra gelmedi. Çok güzel olacağına eminim. Ellerine sağlık, kızın güle güle, iyi günlerde kullansın inşaallah..

    YanıtlaSil
  12. **lila** hand*craft* insan bir baslasa devami geliyor aslinda.Cok tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  13. kumaslari cok cok begendim!
    ellerine saglik valla
    kolay gelsin sana:)

    sevgiler!

    YanıtlaSil
  14. ben de çok özeniyorum bunlara.ellerinize sağlık.nasıl güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  15. Merhabalar!

    Kim derdi ki Alman bir kızın dükkanı ve sizin o şahane dergi koleksiyonunuz bana bugün yaşadığım mutluluğu yaşatacaktı... :)

    Bugün Pırpır'ın Küçük Dükkanı ismiyle kendime gerçekten ufacık bir e-dükkan açtım. İçinde 1 tane Tiffany'de Kahvaltı ve 70'li yıllardan birkaç Burda Moden dergisi var.

    İşsiz kaldığımda dikişle uğraşmaya başlayacağımı, eski Burda dergileri olduğu hiç düşünmezdim. Ve o arada bir yerde bulduğum blogunuz beni ilhamla doldurdu. Bunun için size çok teşekkür ederim Sevgili Vintage Duygular. İyi ki yazmaya karar vermişsiniz. Keşke isminizi bilsem, size öyle teşekkür edebilsem. :)

    Dükkanımı ziyaret eder ve sevincimi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.

    http://pirpirdukkan.tumblr.com

    Sevgiler,
    Pırpır

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Pırpır

    bunlar ne güzel sözler, beni çok mutlu ettin teşekkür ederim. Ama beni en çok da senin mutluluğun ve heyecanın sevindirdi. Birazdan dükkana uğrayacağım. Herşeyin gönlünce, umduğundan daha güzel olmasını dilerim.Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  17. Kumaşlar süper. Merakla bekliyorum sonucunu. Çok güzel olacak eminim. Kumaşlarla ilgili yazını da. Bir de 23 Euro ya satılan kumaşlar bildiğimiz poplin ya da pamuklu değil mi? Sevgiler...

    YanıtlaSil
  18. dikis terapi , aslinda kumasciya gidip elyaf almam lazim yoksa bitti aslinda. Bunlar 100% Pamuk.Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder