Cupcake Anahtarlık ve biraz tembellik

Bu aralar çok tembelim. Yani kendim için. Kızım için her saniye ayaktayım aslında. Onun uyanık olduğu zamanlar ise aktivitelerdeyim sürekli. Temiz havada,anneli çocuklu buluşmalarda, sevdikleri insanların yanındayım. Kızım yatınca onun için bişeyler dikiyorum.

Ama kendimle ilgili herşeyde pilim bitik. Sakın şikayet olarak algılanmasın. Tam tersi. Büyük bir keyifle onun mutluluğunu izliyorum. Onun gülüşü,bakışı,her hareketi bana can veriyor. Zaten çabuk büyüyorlar, bu günleri aramamak için, onun mutluluğu için her türlü sınırı keyifle zorluyorum. :)
Yaşça büyük 13 yaşında bir kızı olan arkadaşım demişti : 'Şu anın tadını çıkar ve doya doya sarılıp öp. Bu yaşlarda sen istesende onlar istemiyorlar' :)
Twitter'da yazdığım gibi C.tesi kızımın yaşıtı 2 çocuklu (14 aylık ve 3,5 yaşında) çocukluk arkadaşım ve eşlerle Pizza akşamı yaptık. Minnakları izlemekten,gülmekten pizzaları zor yedik. 3 çocukla ev tatlı bir savaş alanına benzedi. 4 büyük 3 kuzu harikalar diyarında. Sonunda hepsi bayıldı :) Bugünde yine çocuklu bir arkadaşlarımız geldi. Yine benzer eğlence. Şimdi kızım uyurken yarı baygın şekilde bunları yazıyorum. Anahtarlığın arkasında keçe var,sabit dursun diye.
Yine birikmiş tariflerim,diktiklerim arasından minik bir görüntü ;)
Herkese güzel bir hafta diliyorum.



Yorumlar

  1. Çok güzel, çok şeker olmuş canım:) ellerine sağlık, çok maharetlisin maşallah.

    YanıtlaSil
  2. Tesekkür ederim canim. Enerjimi kizimdan aliyorum ;)

    YanıtlaSil
  3. her zaman isteyip bir türlü yapamadığım cup cake ler. Çok şirin olmuşlar. Ellerinize sağlık canım. Bu güzelim resmi gördükten sonra her halde yapmak farz oldu. En kısa zamanda bende deniycem. Sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  4. blogunuz gerçekten dolu dolu yaptıklarınızı arşivinizi inceliyorum kaç gündür çok beğendim
    kolay gelsin
    nazar değmesin.

    YanıtlaSil
  5. Hobi mutfagim,eminim daha güzelini yaparsin yeterki cesaret et ;)

    YanıtlaSil
  6. ummucan, cok tesekkür ederim güzel yorumun icin. Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  7. seni çok iyi anlıyorum canım ama inan gerçektende pil bitiyor bazen:))

    YanıtlaSil
  8. Kızınız ve tabii ki ona sahip olduğunuz için sizde çok şanslısınız,bu mutluluğunuz hiç eksilmesin hep artsın,tatlı yorgunluklar gelip geçer nasıl olsa ;)
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  9. ne eglenceli gecmistir o aksam:) bide bişey merak ediyorum ben. mesela bebekleri 2-3 yaşına hatta belki zorlarsak 5 yaşına kadar çok seviyorum ama sonra gıcık bi döneme giriyolar ve bütün sevimlilikleri ortadan kayboluyo ya, kendi cocugun olunca da öyle olur mu acaba?:) ona göre seneye belki yaparım, yoksa yapmıycam ahahaah:)

    YanıtlaSil
  10. Fadis tesekkür ederim ;)

    Betül bugün mesela simdiden bitti gibi :)

    Aylin haklisin yorgunluklari kimse hatirlamiycak ama yasanan güzellikler hep akilda kalicak (mesela su anda Laptopun arkasindan bana ciik yapiyor :)) )

    YanıtlaSil
  11. minikkus o zaman icin bisey diyemiycem ama su anda cok eglenceli :))) Su anda gülmekten öldüm,yazamiyorum :)) tam sebek bu kiz

    YanıtlaSil
  12. çok güzel bu dönemleri çok tatlı oluyor ergenlikte anneye çektirenlerdendim ben ama şimdi annemi kavrayanlardanım. her daim güzel, özel annelik.

    YanıtlaSil
  13. çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.kızını kocaman öpüyorum.bu günler çabuk geçiyor benim minik 2 yaşını geçti bile.doya doya zaman geçir prensesle.sevgiler

    YanıtlaSil
  14. SD esimle ikimizinde ergenligi sorunsuz gecti,umarim kiziminda öyle olur.Gercekten evlat sahibi olmak cok özel,cok güzel bir sey.Allah herkese nasip etsin ;)

    mihrimah Masallah minigine,bende öperim pamuk yanaklarindan. farkindayim,günler inanilmaz hizli geciyor gercekten. Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  15. mevsimselmidir nedir güzelim, bu aralar hepimiz dökülüyoruz sanırım. Anahtarlıkta pek şirin olmuş bu arada, çok beğendimm. İyi günlerde kullan. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  16. Marifetli Cadi, evet baharda daha bir enerji doluyum, ama sükür saglikliyiz ;) Tesekkür ederim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Ben çocuksuz halimle zaman zaman kendimi tükenmiş hissederken, sizlerin bir yandan bebeklerinizi büyütüp, bir yandan hobilerinize vakit ayırmanız gerçek ötesi gibi geliyor. O yüzden arada tembellik yapıyorum diye vicdan azabı duyma bence. Gayet güzel idare ediyorsan gibi gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  18. Ololi güzel yorumun icin tesekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  19. O 3 çocuklu gırgır,şamata ve kavgaaa benim evde hep var.
    Zor ama güzelliğinin,keyfinin yanında değer bu zorluğa..
    İnan şu anda blogları gezip,yorum yazmak için bilgisayarın başına kaç kez oturup,kalkıyorum tahmin bile edemezsin..:))
    Anahtarlık çok güzel olmuş canım..
    Ellerine sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  20. OO masallah canim 3 cocuk ve bu enerji, gercekten harikasin. Evet bende aynen öyleyim,kisa girer cikarim genelde ;)

    YanıtlaSil
  21. Harika olmus :), ellerinize saglik umarim 2012 hersey dilediyiniz gibi olur..Sevgiler!

    YanıtlaSil
  22. Selma tesekkür ederim.Dilerim hepimiz icin iyi bir yil olur.Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
  23. ayyy cok cici olmus:D emegine saglik !
    Sevgilerimlee
    Kiymet

    http://kucukseylerr.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  24. bende hep uyuduktan sonra birşeyler yapmaya çalışıyorum ama evde birde 8 yaşında abi var zaman yetmiyor. tam makinanın başına oturayım diyorum saat olmuş gece 10-10,30.. cupcake anahtarlığı sevdim ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  25. Bahar Yorgun ben fazla uyuyan biri olmadigim,ve kizimda tam tersi oldugu icin oradan 1-2saat cikariyorum.Ama zor yinede,bazen kolumu kaldiracak halim olmuyor.. Tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  26. Ne kadar hoş bir blog ellerinize emeginize saglık:)

    YanıtlaSil
  27. jasminskager cok tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  28. ÇOK GÜZELLER ÇOCUKLAR NE GİYSELER YAKIŞIR:)))
    BANA DA BEKLERİM:))

    YanıtlaSil
  29. bir kase lezzet,tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder