Pazar'dan Alışveriş

Bu yeşil kazağı ve Turuncu hırkayı geçen hafta Pazar'dan almıştım tanesi 6liraya. Acaip bir vintage havası var. Ve yumuşacık hemde sıcak tutuyorlar. Arada bir Pazar'a uğramak lazım değil mi ;)

Bizim Pazar'ımız uzaktan akrabamız olan Melisa'nın oyun arkadaşınun doğum günü partisi ile renklenicek. Çok tuhaf..artık kızımın arkadaşlarının doğum gününe katılıyorum. 1 yaşına basıcak olan prensesin annesi de çok heyecanlı,dün telefonda konuşurken anladım. Bu heyecan önümüzdeki ay bizi de bekliyor..
Herkese keyifli bir Pazar diliyorum ;)

Yorumlar

  1. Onu en iyi ben anlarim :) cok guzel bi duygu hala etkusindeyim :) Kazaklarin guzelmis canim gule gule giy :)

    YanıtlaSil
  2. Hangi pazar bu pazar nefismis kazaklar

    YanıtlaSil
  3. Kazaklar süper :) Gerçekten ilk yaşgünü heyecanı farklı oluyor..İnsan ancak doğurduğuna inanıyor :)

    Vintage iki bluz buldum annemden,bayılacağını düşünüyorum.İkisinide annem dikmişti Burda dergisinden,senin için gelecek yazılardan birine koyacağım.

    YanıtlaSil
  4. Fransali Gelin, ay canim twitter arkadasim,daha gecen gün yasadin ya,darisi artik benim basima ;) Öperim iki prensesi

    Cinar ben yurtdisinda yasiyorum canim

    Asortik Krep heyecanla yazini bekliyorum. Evet bazen bakip "bu benim mi" diyorum,yaslandigimi,büyüdügümü,ve yeni heyecanlar yasadigimi hissediyorum. Cocuk olunca yaslanmak bile güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Pazarlarda çok şey bulunuyor gerçekten. Hırkalarınız da çok şık.

    Çocukların ilk doğum günleri çok heyecanlı oluyor. Siz yazınca ben de hatırladım. Ama şimdilerde aynı şeyi söylemek zor. Benim için hem zevkli, hem öylesine yorucu ki. Büyüyünce en büyük sorun nerede yapalım sorusu. Ev küçükken iyi oluyor da sonrasında büyük çocuklar için sıkıcı olmaya başlıyor. Yok nerede yapalım, kimleri çağırayım, kaç kişi olsun vs.derken doğum günü heyecanı unutuluyor.

    YanıtlaSil
  6. Semi´nin Mutlu Elleri

    tecrübelerini paylasman cok iyi oldu. En azindan ne gibi sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağımızı önceden öğrenmiş olduk... Ayy gönül isterki herkes için herşeyin iyisi olsun,her çocuk ve ailesi mutlu olsun...
    Çok teşekkür ederim güzel yorumun için.

    YanıtlaSil
  7. Bizim buranın pazarı cumartesileri kuruluyor...öyle seviyorum ki pazardan alışveriş yapmayı..bu avm'leri sevmediğim anlamına gelmesin ama:)

    YanıtlaSil
  8. Bizde semt pazarı prş kuruluyor ama sadece sebze meyve oluyor :) Ben zaten çok beceriksizimdir şu pazar konusunda hep güzel bişiler ucuza bulanlara imrenmişimdir :D

    CURCUNAM

    YanıtlaSil
  9. Zeynep bende cok severim.Her ikisininde keyfi ayri ;)

    Curcunam,ayy bende imrenirdim ama simdi bakiyorumda artik gerek kalmamis ;)

    YanıtlaSil
  10. Çok hoş renkler,bayıldım hele fiyatı beni bidaha kahrettirdi oralarda değilim diye....
    Maalesef bizim pazarlarımız kapalı çarşı misali tamamen turistik ve imitasyon...
    Güzel günlede giyin,partide bol eylenceler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder