Bloglar'dan Van'a yardım! Lütfen sizde destek olun.

Kilometrelerce uzakta olan ve şu anda orada olamayan blogculardan sevgili DecafLatte çok güzel bir Proje başlattı. Lütfen bir göz atın ve destek olun.
Hatırlıyormusunuz burada kızıma bayram için bir elbise dikmiştim. Gelen yorum ve maillerden anladım ki: elbise çok beğenilmişti. Kızım bu elbiseyi bayramda sadece birkaç saat giydi. Yıkadım ve tertemiz askıda duruyor.

Bu elbiseyi satmak istiyorum. Benim için meblağ önemli değil (5lira 10 lira farketmez),önemli olan sizin imkanınızın ve yüreğinizin el verdiği kadar olması..Yapmanız gereken sadece AKUT veya Kızılay'a yapacağınız bağışı bana ulaştırmak. (Fotoğrafını çekip mail ile atabilir veya fakslayabilirsiniz) Bana uygun görüp ödemek istediğiniz meblayı e-mail olarak atın ve maillerden arasından çekilişle burada açıklayacağım. Tabii ki Elbise ile kalmıyacak,ufak tefek hediyelerde ekleyeceğim. Elbise kumaşı 100% Pamuk ,marka tasarımı çok kaliteli bir kumaş. Ama önemli olan desteğimiz. Bu projeyi kızım adına gerçekleştiriyorum. Dilerim aklı erdiğinde de duyarlı bir insan olur.
Desteğinizi bekliyorum.
(Umarım böyle çalışmalar Şehit aile ve çocukları içinde yapılır. Ve twitter'da yazdığım gibi dilerim hem Van'daki öksüz çocuklara, hem şehitlerimizin çocuklarına burs imkanı sağlayıp onları okutan işadamlarımız olur..Çünkü çocuklar bizim geleceğimizdir, yarınlardır. )
Şu anda duygularımı tarif edemiyorum..Üzgünüm ama umudumu yitirmedim..Umarım çocuklarımızı daha Aydınlık bir gelecek bekler.

Yorumlar

  1. elbisenin biyelerini sevsinler. kostümlerde çok yakışır lokuma. minnie mouse falan birden aklıma geldi:)

    YanıtlaSil
  2. Ne güzelsin sen böyle, yüreğine sağlık, bebişi öp benim için oldu mu:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder