7 ay 9 günlük Kuzumun ilk dişi çıktı :)

Ve ben çok duygulandım..  Karnımdaydı,doğdu,büyüyor işte.. Düşünüyorumda zaman ona nasıl uzun geliyordur. Oysa ben gün nasıl başlayıp bitiyor anlamıyorum bile..Benim güleryüzlü meleğim.(Twitter takipçilerimde bilirler, resimlerden) Uzun uzun yazmıyorum çünkü bugün pek bi duygusalım.. Ekran önünde ağlamak? Düşününce kendime gülüyorum..Anne olmak içimdeki insan sevgisini çoğalttı.Artık bir insana yaklaşınca,yaşı kaç olsun,yüzünde ki çizgilere bakmaksızın 'onunda benim evladımı sevdiğim gibi seven bir annesi' var diyorum..Saçma mı? Olabilir.Ama hislerim bu kadar net. Suçsuz ölen çocukları duydukça, şimdiden gözümü kırpmadan vururum, ispatı da burda, diye yazmayı düşünüyorum.Eğer çocuğumun kılına birşey olursa.. Uyumadığı her anını değerlendiriyorum. Bebekle yüzme kursu, kızımın şımartıldığı gezmeler, ve tabii bol bol ana kızlı özel anlar. Gülüşmeler,çığlıklar,hoplatmalar, anlatmalar,şarkı söylemeler,doğada yürüyüş ve daha neler neler.. Evet çok uzattım. Bunların burada işi ne.Ben sadece bugünden bahsetmek istedim. Gece uykusu iyi olan kızım bu sabaha doğru birden ağladı. Anlam veremedik. Neyse kucağıma aldım sustu. Sarılıp uyudu.Yatağa koydum yine başladı.Yine aldım 20dakika sonra yatağına koydum. Uyudu ama uykuda inledi. Sabah anneanneye kahvaltıya gittiğimizde annem keşfetti.AA bir diş pıtlamış :) Yoksa patlamış mı? :)) Ayy kuzum büyüyor ya birde dişi çıkıyor :) Tabii ben önce baba,babaanne,hala,şu bu derken herkesi aradım. Tebriklerden sonra  herkes diş buğdayından bahsetti. Neyse sonra ev kalabalık oldu, annem ben kaynatırım buğdayı dedi,kaldı. Ee nasıl yapıcaz demedim çünkü kuzumun şirinlikleri arasında kaynadı.. :) Siz neler yaptınız? Birde ne olursa Ramazan sonrası yapılır artık.
Kızımın üzerindeki ceketi halası Benetton'dan almış. Ayakkabıları LCW Pantolonda hediye.. ;)

Yorumlar

  1. masaallah :) ne zaman o kadar buyudu ya!!! :)

    YanıtlaSil
  2. Edibee sen bu resimleri görmedinmi? :))

    YanıtlaSil
  3. ahh annesi,Mevlam ömür versin,bir gün gelecek tependen bakacak :) sana akıl öğretecek :(

    YanıtlaSil
  4. Maşallah kuzuya, kırkbir kere maşallah. Bütün anları değerlendirmek lazım, o kadar hızlı büyüyorlar ki, hayranlıkla izliyorum çocuklarımızın büyüdüğünü. Allah'ın lütfu işte:)

    YanıtlaSil
  5. Pek güzel bir haber bu..Bu güzel günlerin tadını çıkarın..Sizi ve bebişi öpüyorum..Darısı bizim başımıza :)

    YanıtlaSil
  6. ya öyle çabuk büyüyorlar ki insan hiç anlamıyor.şimdi 2 kızımla yan yana yürüyünce inanamıyorum .daha dün ellerinden sıkı sıkı tutup yürütüyordum...bu anların tadını doyasıya çıkar her anını varsa mutlaka kameraya çek...sonra seyrettiğinde yıllar sonra insan çok duygulanıyor...
    fıstığımızın dişleri hayırlı olsun.yaşlı bir nine olana dek hep ona hizmet etsin.tebrikler canım.öpüldünüz.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. Amin Neval hepimizin cocuklarina.. Insallah hayirli bir evlat olur diyelim canim..

    YanıtlaSil
  8. Amin Fadis. Ben gecen anlari,hallerini de özlüyorum.oysa daha 7 aydir var..

    YanıtlaSil
  9. Kiraz Limani tesekkür ederim,darisi sizin basiniza.Umarim önce saglikla bebegine kavusur sonra saglik ve huzurla büyütürsün ;)

    Yesimcim darisi basima, ama hemen büyümesin :) Canim her an kamera foto-makinasi elimde zaten. Bu arada bugün 2.diside cikti, ve sorunsuz hemde (gece kisa bir inledi,basini oksadim öptüm uyudu)
    Canim ben sana yorum birakamiyorum, hatta facebookda da yazmistim 2 defa..

    YanıtlaSil
  10. Canım benim annelik = duygusallık olsa gerek
    Umarım daha mutlu günlerinizde olur . Daha güzel günlerinide görürsün inşallah :)

    YanıtlaSil
  11. Amin insallah Elifcim. Bu arada sana daha iyi düsünmen icin bir email attim :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder