Tekrar Merhaba :)

Dönüşümü nasıl yazsam diye düşünürken sevgili Yurdanur'un sitesinde ve duygularıma uygun harika (yazısıyla ve) eklediği müzik ile merhaba demek istedim. :)
Bunu dinlerken beni (ve Yurdanur'un yazısını) okumanızı isterim.

Tatilimiz çok güzel geçti. İstanbul'dan biraz şikayetçi olsakda yazlıkda ailemle çok güzel bir zaman geçirdik. Uçağın iniş ve kalkış esnasında doktorum mutlaka kızımızın yutkunması gerektiğini bu yüzden içecek birşeyler vermem gerektiğini söyledi. Açıkçası biraz korkarak bu yolculuğa adım attım. Fakat huysuzluğu bırakın kızım gidiş dönüşte hiç uyanmadı bile. Evden eve gözünü açtı :) Kocaman gözlerle ve hiç yabancılık çekmeden annesinin sevdiklerine gülümsedi.Yüzünden tebessümü hiç eksik olmadı neredeyse. Neredeyse diyorum çünkü bir mekanda otururken 'Büyruun' diye bağıran mekan çalışanları tarafından uyandırılması ve gürültü kirliliği yaratan seçim arabaları dışında. Özellikle bu aralabar trafikde tam önünüzde ise yandınız! Bu nedenlerden dolayı İstanbul'da fazla kalmadık. Yazlıkda her sabah bahçede anneannemin kahvaltısı,bahçesinde yetiştirdiği sebze ve meyvelerden, reçellerinden,poğaçalarından ve daha sayamayacağım bir sürü nefis lezzetleri ile şımartıldık. Deniz'in kokusunu içimize çektik, bol bol yürüyüş yaptık. Musmutlu geri döndük..Biraz yolculuk yorgunluğu var üzerimizde.Aklımız sahilde,bahçede,ada'nın faytonlarında.. ;)

Yorumlar

  1. Beğendiğiniz ve paylaştığınız için teşekkür ederim..Tatil gibisi yok değil mi..Bu güzel motivasyonla güzel yazılar bekliyorum sizden..

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Yorum Gönder