Çekiliş Sonucu

Ekleme:(Ben random.org' çekiliş sonucunu acaba niye ekleyemedim?? Ekledimde sonuç bölümü çıkmıyor??)

Merhaba :) Çekilişe katılan,tebrik eden, elektronik posta yoluyla kuzumla beni soran herkese teşekkür ederim.Bu hafta bizim için dolu dolu geçti. Burada olmazsamda facebook ve daha çok twitter ağırlıklı yazdığım oldu.
Aşağıda 28 görünmesine rağmen random'a 27 vermemin sebebi,Semiha arkadaşımızın 2 defa yorum yazmasıydı. Adsızlarında takipçim olduğunu düşünerek saydım.En geç bana e-posta ile ulaştıklarında görecektim.Eğer olmasaydı aynı listeden yola çıkarak tekrar yapardım çekilişi.
Kazanan arkadaşımı http://modaerator.blogspot.com/u tebrik ederim! :) Gerçi numara falan belirtmemiş,sadece tebrik etmiş ama kısmet.. Umarım yinede hediyesini kabul eder :)

Bu hafta çenem düşebilir,şimdiden affedin, bir sürü anlatıcaklarım var.Tek olumsuz olan fotoğraf makinem bozuldu.Ah Canon yaktın beni dedim.Herşey bir yana hergün kuzumun resmini çekiyorum.Şimdi webcam veya kamera ile çekiyorum.Neyse bu yazı çekiliş ve biri beni susturması gerek yoksa aklımdan satırlara dökülen bitmeyecek ;)

Yorumlar

  1. aa teşekkür ederim bak blog tebriği için yazmıştım neler olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. sizinde belirttiginiz gibi 2 yorumun sebebi dikkat ettiyseniz ilk yorumda mail adresimi aceleden yazmadigim icin oldu kazanan arkadasi tebrik ederim

    YanıtlaSil
  3. Semiha,dilerim bir daha sans sana gülsün.Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder