Bebek Odası Kapı süsü- İsim Tabelası diktim

Artık beklemedeyim biliyorsunuz. İçimiz kıpır kıpır.. Bende bu göbekle yerimde duramıyorum. Yapmayı düşünmediğim şeylere yöneldim. Yerinde duramayıp eve bağlı kalmanın faydalarınıda görmüş oldum :) Evdeki kumaşları karıştırıp kapı girişine çeşitli kumaşlarla kızımızın adını yazdım.
Bu arada yeşil rengi, özellikle pastel pembe ,gül kurusu ve mor tonları ile ne kadar sevdiğimi anladım. Gönlüm  gözüm hep bu renklerde karar kılıyor.
Yapım aşamasına gelince.
Elimdeki Yeşil kare Pamuk kumaşın ebatları 40cm genişliğindeydi. Uzunluğu ise 40cm. Hazır harfler basmadım. Yeşil arka kumaşa dayanarak ölçüp harfleri pişirme kağıdının üzerine çizdim :)) ve sonra kesip yakıştırdığım kumaşların üzerine koyup arka kısmından kalemle çizdim ve öylece harfleri kestim. (Arada sürekli ütülüyorum ki dikiş daha düzgün ve güzel olsun diye) Yeşil kumaşı ikiye katlanacak şekilde ütüledim. Ardından harfleri aplike dikişi ile diktim.
Ardından yeşil kumaşı tersten dikip sadece sol tarafı açık bıraktım. Doğru tarafa çevirip sol kısmı diktim. Resimlerin üzerini tıklayarak büyütebilirsiniz ;)

Yorumlar

  1. eline sağlık çok güzel olmuş melisa hanımın kapı süsü, adıyla yaşasın minik kızın...

    YanıtlaSil
  2. ne kadar sevimli olmuş! elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. melisa lar hep güzel olurlar:)

    YanıtlaSil
  4. güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil
  5. bu ne kadar güzel olumş kaçırmışım ben. ellerine sağlık. battaniyeni de çok beğendim canım.

    YanıtlaSil
  6. Renkler çok güzel, çok şirin olmuş!

    YanıtlaSil
  7. Bu konularda ne kadar yeteneksiz olsam da izlemek keyif verici hemen ablamla paylaşmalıyım sitenizi bayılacak

    YanıtlaSil

Yorum Gönder