Oilily hakkında ve bitmeyen düşler dünyası...

Oilily hakkında yazmaya nasıl başlayacağımı çok düşündüm.

Önce çocuk iken bir ara arkadaşlarımla hayatımıza girdiği çiçekli parfümü ilemi, ergenliğin başlarında gözümüzü alıkoyamadığımız cüzdanlarından mı yoksa daha resmi bir yazıyla şirketin hakkında genel bir bilgiylemi başlamalıydım.
İlk satıra herşeyi sığdırmak mümkün değildi ama her yaşımda, kokoş hayallerimin içinde herhangi bir ürünü ile varolduğunu söylemeden geçemiycem.
1963 yılında Willem ve Marieke Olsthoorn çifti tarafından Alkmaar kentinde kuruldu. En başından beri kaliteye önem veren ve sıradışı çizgileri ile kült olan Oilily her dönem insanların gönlüne taht kurmayı başardı.

Önce çocuk giysi koleksiyonu ile hayata merhaba diyen Hollandalı şirket o günden beri harikalar diyarını temsil eden tasarımları ile 47 yıldır popüler olan ender şirketlerden biri kanımca.
Aklımıza ilk gelen çocuk aksesuar ve kıyafeti olsada kadın çantalarıda oldukça ilgi gören ürünlerin başında geliyor. Bundan öte ürün yelpazesi oldukça geniş bir markadır.

Geçenlerde yakın arkadaşlarımdan biri bana Oilily Diaper Bag hediye etti. Almak istediklerimin arasında yer alıyordu fakat mobilyası, yatağı,ilk kıyafetleri, ilklerin organizasyonu derken Bebek Çantasını şu anda aklıma gelmemişti. Bu çantanın içinde bir bez değiştirme çantasıda mevcut. Çanta kalitesinden dolayı uzun yıllar kullanılabilir. Hatta 2. 3. Bebeğe de kullanabilirsiniz.

Çantanın birçok bölmesi var, ve kendi eşyalarınız dahil biberon,ıslak mendil gibi her türlü malzemeyi kolaylıkla taşıyabilirsiniz.
  
Uzun kayışı bebek arabasının koluna takabilirsiniz. Ayrıca bu çantayı kullanış konforundan dolayı sonradan çanta olarak kullanan hanımların sayısı oldukça yüksek.
 
‘Diaper Bag’ çantam en son koleksiyonundan. Bu koleksiyondan 3 renk mevcut. Kahverengi Pembe Çiçekli, Pembe pembe çiçekli ve benimkisi Mavi/Petrol Pembe çiçekli. Petol rengini erkek çocuk içinde kullanılabileceğini düşünüyorum.
Çantanın dışında şu anda ilgi alanıma giren : ) kız çocuğu kıyafetleri ise masal tadında!
Buraya ürünlerin birkaç resmini ve linki ekliyorum. Şirket ve ürünlerle ilgili (mesela neyi nereden temin edeceğinize dair) sorunuz olursa bana e-mail veya yorum yolu ile ulaşabilirsiniz. Yardımcı olacağımdan emin olun.;)

Kaynak:  Oilily-World
             Oilily Shop

Yorumlar

  1. Çanta çok güzel, güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  2. Çnata ve elbise çok güzel :) SD

    YanıtlaSil
  3. Fadis tesekkür ederim ;)

    Adsiz begenmene sevindim,tesekkürler

    YanıtlaSil
  4. Hamileligimden beri ariyorum, ebayde felan hosuma giden modelini bulamadim bir turlu. Ben de diaper bag almak istiyorum. Oglum 4 aylik kendi deri bi sirt cantam vardi onunla idare ediyorum su anda :)
    Nerden bulabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana hediye gelmişti, fakat çanta satan büyük mağazalarda, Türkiye de Renkli Zebra (google da aratın) da sorabilirsiniz. Ebay e sık sık bakmak lazım. Sevgiler

      Sil
    2. Tesekkur ederim :)

      Sil

Yorum Gönder