Romantik vintage Style Elbise dikiyorum & Bizden kısa kısa


Burada bahsettiğim düğün için kumaşı ve aksesuarları resimledin. Kalıbı kesmiştim zaten o gün. Önce tam olarak kafamda ne yapacağıma karar vermeliydim. Birbirine yakıştırdığım, mor,pembe, vintage düğmemi alıp birkaç denemede bulundum. Ve sonra karar verdim.

Elbiseyi dikip yakanın bir tarafına kumaşın içinde de bulunan krem rengi tülü ekledim. Önce dikiş makinasında fırfır olarak diktim.. Şimdi birkaç detay kaldı onuda tamamlayıp buraya ekleyeceğim.

Bizden kısa kısa

31haftaya giriyoruz ve gittikçe yerimiz daraldı :) İki kişi bir bedene sığamıyoruz gibi. Hayret ediyorum, hala 7 kilodayım? Şu anda favorim havuçdan yine bol limonlu kırmızı lahanaya kaydı.Kızım 2 kilo 50cm. Doktor gelişimi iki hafta daha ileri diyor. Anne uzun baba (çok) uzun olunca gelişimin ileri olmasıda normalmiş. Tekmeleri gittikçe güçleniyor. Bazen 'ah' dediğimde duyuluyor. Yeride gittikçe daralıyor tabii. Enerjim yüksek olsada ağırlaştığımı hissediyorum. Geceleri ara ara uyanıyorum. Zaten yan yatmasını seven biri olarak bu konuda rahatım :) Ama sağdan sola dönerken bir tarafım uyuşmuş, bebişim de tüm ağırlığını o tarafa yüklemiş olunca o ağırlığın etkisiyle uykularım eski rahatlığını yitirdi. Olsun. Herşeye çok şükür :)  Heyecan gittikçe artıyor.. :)
Çocuk odası ile ilgili planlarımız tamam diyebilirim :) Onuda bir dahaki postta yazarım şimdi çıkmam lazım.
Herkese güzel bir Hafta diliyorum..

Yorumlar

  1. elbise şu haliyle bile çok güzel..birde kızını merakla bekliyorum ben, sağlıkla gelsin:)

    YanıtlaSil
  2. canım benim heyecanla bebekle ilgili haberlerini bekliyorum.ah ah....kızlarım aklıma geldi bende aynı duyguları yaşamıştım çok çabuk büyüdüler hemde çok çabuk...en güzel anların şimdi tadını doyasıya çıkar...
    birde küçük tavsiye uyurken yan yattığında iki dizinin arasına küçük bir yastık koy. rahat uyursun ...Rabbim eli ayağı düzgün hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah... çok öpüyorum hayırlı akşamlar canım...

    YanıtlaSil
  3. Zeynepcim teşekkür ederim canım.

    Amin Yeşimcim yeterki sağlıklı olsun dediğin gibi. Senin kızların kaç yaşındalar? Evet bu detayı yazmayı unutmuşum: Yastıksız zaten yatamıyorum, bir buçuk aydır falan öyle yatıyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. Böyle güzel habelerinizi almak ne güzel.Sağlıkla ve huzurla dünyaya getirin bebeğinizi..Elbiseyi ise çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. elbise şimdiden süper görünüyor arkadaşım... sana verdiğim sözü unuttum sanma fakat bana ters bir yerde oldugu için henüz gidemedim. kolay gelsin. bitmiş halinide yayınlarsın inş...

    YanıtlaSil
  6. Yurdanur teşekkür ederim canım ;)

    iki dirhem bir çekirdek, teşekkür ederim ince düşüncen için bu bile beni mutlu ediyor. :)

    Elbisenin bitmiş halini yarın yayınlayacağım. Bitti (sayılır) ama karanlık diye çekmedim.

    YanıtlaSil
  7. kızlarımın yaşını sormuşsun canım.büyük kızım 23 yaşında jeoloji mühendisi...yüksek lisansına hazırlanıyor.
    küçük kızım 17 yaşında üniveriteye hazırlanıyor.
    diyorum ya çabuk büyüdüler hiç anlamadım...eh erken yaşta anne olunca sanırım hep birlikte büyüdük...
    çok öpüyorum canım.güzel mutluluk dolu bir gün olsun.

    YanıtlaSil
  8. tebrıkler cnm ben yenı ogrendım bebısı... odayı merakla beklıoorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder