Bizden kısa kısa & Bebek Odası

Dün gece ve sanırsam bundan böyle yavaş yavaş rahat uyuduğum geceler azalacak gibi.  Gittikçe ağırlaşıyorum ve yerimiz daralıyor. Bir tarafa uzun süre yatamıyorum ve haşin kızım yattığım taraf hoşuna gitmeyince ben yönümü değiştirene kadar minik minik ama sert tekmelerle annesini uyarıyor. Azar azar ve sık sık yemeklerim çoğaldı. Birden oturup bir tabağı bitiremiyorum, yer yok çünkü! :)
Burada yazmıştım. Duvarın rengi pastel ve sıcak bir yeşil mobilyası ile krem rengi olsun istiyorum. Çok pembe veya çok mavi odalara karşıyım. Pedagog arkadaşım da bunun iyi olmadığını göz yorduğunu söylemişti. Krem rengi mobilya bulamadık daha :(
Ben o krem renk mobilyaları pastel pembesi çiçek ve kelebeklerle süslemeyi istiyorum. Pembe ortası sarı çiçek, yeşil yapraklar gibi bahar tadında bir oda olmasını dilerim. :)
Geç kaldığımızı düşünmüyorum çünkü doğsa bile önce birkaç zaman bizim odada kalıcak. Acele edip içime yatmadan aldığım parça eşyalarda olmuştu ve aynı hatayı tekrar yapmak istemiyorum.
Bebeğime şu anda birşey dikmeyi düşünmüyorum. Benim heyecanım daha çok doğduktan aylar sonrasında. Ele avuca sığan kızıma dikeceğim şeylerin hayali bile heyecanlandırıyor. Şu anda tek dileğim sağlıkla gelmesi ve bizi yakında bekleyen ilkler :)
Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Beni görenlerin eli önce göbeğime gidiyor sonra başlıyorlar kendi tecrübelerini anlatmaya :) Neler neler duyuyorum. Herkesin farklı tecrübesi var doğumla ilgili. Dilerim ki bizede en hayırlısı nasip olur..

Yorumlar

  1. Çok abartılı olmayacağını tahmin edebiliyorum bebek odanızın.Benimde evime alacağım mobilyalar beyaz yada krem rengi olacak.Eskitme beyazları düşünmediniz mi.Tepe Home da çok güzel bir bebek takımı görmüştüm.Bir bakarsınız yakınlarınızda varsa.

    Güzel haberlerinizi duymak çok mutlu etti beni.Yormayın çok kendinizi.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Ne mutlu size, Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Odayı bitirdiğinizde görüntüleri paylaşırsınız değil mi? Eminim çok güzel olacak.

    YanıtlaSil
  3. Amin.Güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder