Bir Bahar Sabahı gibidir benim Moda'm

Burada başlarda sıkca yazsamda şu aralar modadan yazmıyorum. Yazan yeterince blogcu var. Hemde çok güzel yazan ve keyifle okunabilecek bir sürü blog var. Sahiplenerek yazanları severek okuyorum, fakat sırf ‘bende şu defileden bahsetmiş olayım da okunayım’ diye onlarca resim koymakla bir satır yazmadan bırakanlardan haz alamıyorum.

Ben sadece biraz kendi ruhumu yansıtan, beni anlatan, sahiplendiğim modayı paylaşmak istiyorum. Şu anda popüler olan, herkesin beğendiği tasarımlara geçici heveslere kapılıp hayranlık duyuyormuşum gibi yapamıyorum.
Başta absürd, fazla kaçık, yenilik adına yapılan ‘ünlü ünsüz’ tasarımcıların eserlerini beğenmiyorum. Nedir o öyle, öcü gibi makyajlarla yapılan karanlık sürrealist kıyafetler? Kim öyle görünmek ister ki? Tamam isterim ki herkes başarılı olsun,herkesin yolu açık olsun ama şimdi bende kalıcı olan tasarımlardan bahsetmek istiyorum. : )

Bu çekimler sanırsam 2003 yılından, çünkü öyle kayıt etmişim.
Öncelikle canlı,rengarenk, masalımsı, neşeli, huzurlu soğuk bir günde bile baharı, yazı yaşatan tasarımlara bayılıyorum. Güneş ve denizle ruhum daha özgür.

O yüzden Cath Kidston vb. Tasarımcıları seviyorum.
Böylece çokda olmasa biraz eskiye gitmiş olduk.. : ) Önümüz kış olduğu için arşivimden kışa uygun güzel tasarımlarıda ekleyeceğim..

Yorumlar

  1. Moda blogları hakkındaki fikirlerine kesinlikle katılıyorum!!!Uçuş uçuş modeller harika,tam yaz tadında....:)

    YanıtlaSil
  2. pride güzel yorumun için teşekkür ederim. İsteyen istediği gibi yazsın ama severek yazsın popüler diye değil ;)

    YanıtlaSil
  3. canım iyimisin uzun zamandır yoksun merak ettim.öpüyorum çok sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Bu güzel resimlerin sizin tarzınız olduğu belli..2002 yılında Oscar De Laranta'nın (Yanlış yazmış olabilirim benim modayla pek aram yoktur çünkü)bir defilesinde bu şekilde yazlık mükemmel kıyafetler vardı.Kesip saklamıştım.Onları anımsattı bana bu modeller :)

    Sevgiler,

    Yurdanur

    YanıtlaSil

Yorum Gönder