Burda Dergisi 1969 Kasım benimm oldu :)


Ben bu sevinci yaklaşık 45 dakika önce yaşadım :) Ama git gel kontrol et derken yukarıdaki resimi sanırsam yarım saatte yükledi. Gerçi başında beklemediğim için bu defa bozulmadım.
Şans eseri geçen hafta bir an ebay'a girdim. Burda 60 ve 70li yılların başına kadar olan sayıları çok pahalıya satılıyor.  Ama bu defa bir an girdim ve normalinde 40-50 (TL olarak) liraya giden bu dergileri bir liraya aldım. İnanamıyorum?? :) Bu şans 2. defa yüzüme güldü, birincisini burada paylaşmıştım.
Ama yollamaz diye hiç üzerinde durmamıştım. Eşim elinde büyük zarfla içeri girdiğinde bende haşhaş ezmeli çöreklerimin ilk partını fırından çıkarıyordum. Moral olsun diye ve stress atmak için yaptığım çörekler nefis oldu. Ay turkish mama'mı oluyorum ne :) Sinir bozucu giden bir gün güzel bitti. Hazır aldığım haşhaş ezmesi tahin tadında, yani eşimin çok sevdiği harika tahinli çörekler ortaya çıktı? :)
Demek ki keyifsizken hamur yoğurmak lazımmış, nasıl güzel ve croissant gibi ağızda dağılan bir hamur oldu anlatamam. Dilerdimki okuyan herkesle paylaşabileyim. Aklım dergimde :) Çok çok güzel. İnanamıyorum. Benim gibi küçük mutluluklarla gününü renklendiren herkese aynı şeyleri dilerim. Mesela bir davetin iyi geçmesi, kekinin güzel olması, hoş bir telefonun gelmesi ve daha neler neler..
Yarın çok işim var. Haftasonu çok kalabalık olacağız. Ve bir doğumgünümüz var. Ama yarın eteğin ve kalırsa çöreklerin resmini ekleyeceğim. Herkese keyifli ve huzurlu akşamlar dilerim.

Unutmadan :Ve Burda'nın içindeki harikalarıda paylaşacağım ;)

Yorumlar

  1. Ohaaa çok sevindim canım tebrk ederim, kıskandım valllaaaa iyi saklaaa belki ilerde bana gönderirsin hehe :)

    YanıtlaSil
  2. senin adına çok mutlu oldum canım benim.
    ya bakayım ben buralarda eski dergi kitap satan yerlere eğer gözüme ilişirse ''Burda'' alırım senin için... çok pahalıya almışsın...
    çörek tarifini bekliyorum canım.öptüm seni ve bebişimizi.
    hayırlı cumalar,lezzet dolu hafta sonları diliyorum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Modafobik tesekkürler! Neden olmasin.

    Yesimcim tesekkür ederim canim. Ama pahaliya almadim 1 liraya aldim ;) Sana da güzel bir haftasonu diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. canım napacan benim gözler artık yavaş yavaş elden çıkmaya başladı...daha dikkatli okudum 1 lira...vallahi süper .....en muhteşem ilhamları versin en güzel günlerde kullan canım benim.çok öpüyorum.sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Yesimcim ne demek! Bak üzüldüm simdi, keske söylemeseydim. Sevincimi paylastigin icin söyledim. Tesekkür ederim.Bende kocaman öpüyorum.;)

    YanıtlaSil
  6. Çok sevindim..Merakla bekliyorum içindikileri :)

    YanıtlaSil
  7. ofofo sansa bak harıka ,
    bende burda eskıcıden 1990 basım buldum kaptımhemen .. HARIKA SEYLER VAR
    VE GORUYORUM KI moda tekerruden ıbaret:)

    YanıtlaSil
  8. çok tatlı şeyler vardır eminim ki içinde

    YanıtlaSil
  9. bu dergiyi buldum ve siteme ekledim kalıpları ile birlikte indirebilirsiniz. http://nardikis.blogspot.com/2012/02/burda-moden-1969-kasm-says.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder