Siz hangi yıla aitsiniz?..

Elimde bir yandan danteller, tüller, şifon kumaşlar, renkli kumaşlar, sade satenler, gül kurusu çiçekli herşeyi var. Bazen kalıpların içinde kaybolup gidiyorum.
 Yukarıda eski yılların modasını özetlemiş resimlere bakıp 'ben acaba hangi yıla aitim?', diye sordum kendime.. Seçmek bana çok zor geldi sanki. Bir zamanın saç aksesuarları, bir zamanın elbiseleri derken işin içinden çıkamadım.
'İşte ben buraya aitim!',diyen varmı?

Bu arada tüm geçmiş olsun mesajlarınız,elektronik postalarınız için çok teşekkür ederim.
Aktif olucak kadar düzelmedim,istediğim anneannemin bana kalan kıyafetlerini giyemedim ama unutmadım, mutlaka ekleyeceğim ;)

Yorumlar

  1. Ben 1950 diyorum. O yıllara ait şeyleri seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. bende bazen sorarım bu soruyu kendime..ve 1950 lede yaşamak isterdim....herşey daha yeni yeni başlamışken..ama her deöneminde bir başlangıcı var öyle değilmi.....belki ileriki nesillerde bizim zamanımızda yaşamak isteyeceklerdir.....bu sorunun cevabı çok zor...sevgiler canım....

    YanıtlaSil
  3. Fadiş 50ler bana da çok yakın geliyor ama biraz maymun iştahlıyım galiba, diğerlerine de bayılıyorum :)
    Şehnaz çok haklısın canım belki bizim zamanımıza da özenirler ilerde diyorum ama dönüp baktığımda bizim dönemde yeni birşey göremiyorum, herşey eskilerden alıntı sanki..

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle geçmiş olsun canım. Hangi yıllara ait olduğumdan emin değilim ama 80 lere ait olmak istemediğimden kesinlikle eminim :)

    YanıtlaSil
  5. Bucanni teşekkür ederim canımç. bende asla 80 lere ait olmak istemezdim :) Karnaval gibi

    YanıtlaSil
  6. 70 ve 80'ler :)...40'lar, 50'liler ve 60'lar kadının giyimi açısından zor bir dönemmiş sanırım:kocaman şapkalar,kabarık elbiseler,korseler...Güzel olmak bu kadar zor olmamalı.Erkekler gayet rahat ve şıkken kadınlar hep bir abartının içinde :\Ama sosyal olarak herşeyin yeni yeni başlangıçları o dönemde atıldığı için severim,en güzel tahta oyuncaklar o zamanlara ait:)

    YanıtlaSil
  7. ben seçemedim senin gibi biraz ondan biraz bundan..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder