Döndüm

Son birkaç gündür rahatsız olduğumdan dolayı nete giremedim ve kimseye de uğrayamadım. Şimdi biraz daha iyiyim ve döndüğümü haber vermek istedim.. ;)

Yorumlar

  1. CANIM GEÇMİŞ OLSUN.....SENİN BLOĞUNU KEYİKLE TAKİP EDİYORUM....

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun canım iyi ki geldin..

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun..hoşgeldin :))

    YanıtlaSil
  4. merhaba, bloğunu severek takip ettiğim Laçin'in bloğunda gördüm ve postlarının hepsini soluksuz olarak okudum. Ben de dikiş dikmeye yeni başladım ve özellikle 50'li ve 60'lı yılların hayranıyım. Burda dergilerinin bu yıllara ait bazı sayılarını arayıp buldum ama yapacak vakti haftanın 6 günü çalışan üstelik 5,5 aylık hamile biri olarak bir türlü bulamayan biri için çok zor:) keşke daha çok vaktim olsa da ben de o güzel eteklerden yapabilsem:)Bloğunu bundan sonra severek takip edeceğim:) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. O zaman bende gecikmeli olarak cok gecmis olsun diyorum ve tekrar aramizda görmekten mutlu oldugumu belirtiyorum. Ayrica bir alttaki cilekli pasta da nefis birsey olmus, bunun icinde ellerine saglik.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Geçmiş olsun dilekleriniz için herkese tek tek çok teşekkür ederim. Mesajlarınız bana gerçekten güç verdi.
    Gözümden kaçırdığım ve bazen yetiştiremediğim olursa lütfen söyleyin,bende tek tek blogları dolaşmayı, takip etmeyi istiyorum.Gösterin yani kendinizi :)

    C-Bell bende seni bulduğuma sevindim, çalışınca herşey zor oluyor dediğin gibi. Sana çok güzel ve rahat bir hamilelik diliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş olsun,umarım iyisindir şimdi.Sevgiler...
    Burcu~

    YanıtlaSil
  8. Çok geçmiş olsun, ben geç gördüm :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder