Burda Mayıs Sayısı

Burda dergisinin mayıs sayısına bakma imkanımız varken beraber bir göz atalım dedim. :) Bence çok kolay (evet ben hep kolaya kaçarım B) ) ve çabuk yapılabilecek modeller var.
Gerçi bu aralar o kadar çok bu dergimle meşgulüm ki deli oluyorum baktıkça :) Kıyamıyorum hatta, nede olsa 40 yaşında tam tamına. Birde bugün o kadar şahane kumaş aldım ki, o da ayrı bir mutluluk. Vintage Stili, çiçekli bir tanesi gül kurusu rengi, bir diğeri yine çiçekli, pastel krem rengi, hani sararmış tül perdeler var ya tıpkı o renkten :) Hani hiç zamanım yoktu ya, ondan bir sürü güzel kumaş vardı pazarda. Özellikle gitsem bulamam :)
Sırf bana mı olur böyle durumlar..hmm neyse birşeyler buldum ya.. ;)

Yorumlar

  1. Merhabalar tatlim,
    Burdanin yeni sayilarini bizimle payla$man cok ho$uma gidiyor.:)Ben bazen unutuyorum, bu yüzden senin hatirlatman iyi oluyor.

    Ama $imdi kuma$larini cok merak ettim bak!:)

    YanıtlaSil
  2. Tesekkür ederim canim, kumaslari da eklerim istersen ;)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    öncelikle güzel yorumun icin cok tesekkür ederim.
    Bir yemek blogcusu olarak ilk önce buraya ne yazacagimi bayagi uzun uzun düsünmem gerekti ama baktim burda da yemek tarifleri ve daha neler neler varmis. Anladigim kadariyla bu ciciler senin elinden cikiyor, bende böyle harikalar yaratmayi cok isterdim acikcasi, hersey icin ellerine ve emeklerine saglik diyorum.

    Tekrar görüsmek ve yazismak üzere hoscakal.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. Günaydın Kevserciğim, birbirimize çok yakınız bir bakarsın gerçekten görüşürüz ;) Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. 2. elbiseye bayıldım, yapabilir miyim acaba? Yapamasam da diktiririm diye düşünüyorum. Tam benim zevkime göre, rengi de çok güzel. Hatta beline de çok güzel saten bir kurdele hayal ettim birden.

    YanıtlaSil
  6. FADİŞ 2.elbiseyi bende çok beğendim. Hayalgücü sınır tanımıyor canım, tıpkı yemek tarifinde olduğu gibi biraz kafana göre kalıpları kolaylaştırır,elindeki kumaşlara göre değiştirebilirsin :)Kolay gelsin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder