Dizi sevmem ama LOST hastasıyım..

22 yıllık yakın arkadaşım Aleka sayesinde dizilerden nefret eder oldum.  Hani doktor sorarmış ya: çocukluğunuzda hiç travma atlattınız mı? Evet ben dizi travması atlattım derdim :) ben 4. Aleka 5. sınıfta, tam 11. sınıfa kadar, okuldan koştur ki 'Al Bundy'i (Evli ve Çocuklu) seyretsin Aleka.
Ne güzel havada to oyna, ne diğer arkadaşlarla çen'e çal, ne dondurma ye. Biz senelerce eve koşturup durduk böylece. Bende gerçekten inanılmaz dizi antipatisi var. Özellikle arkası yarınlı olanlardan.
Ama bu ne perhiz misali eşimle tam bir LOST hastasıyız.

İzlemeyen varsa, lütfen ortasından ve hatta 2. bölümden bile izlemeye başlamasın. 1. Bölümden itibaren mutlaka izleyin derimç. Böyle zekice bir senaryo, böyle sürükleyici, heyecan çıtası hep yukarılarda kalan bir yapım görmedim.
Bir dönem 'Bir İstanbul Masalı' vakası vardı, o da beynime kazındı ki hiç sormayın. İzlemeyen yoktu. Kime gitsek bir masal muhabbeti, ki zamanla eşimde seyretmeye başladı. Evet sonra senaryonun rezaleti diz boyu. Yalnış anlaşılmalar üzerine kurulan, asla çözülmeyen yalnış anlaşılmalarla tam bir kabustu.
Sonra 'Çocuklar Duymasın' çıktı. Onu da izlemeyen kalmamıştı. Güzeldi de. Taa ki Pınar Altuğ olayı yaşanana kadar.
Bana ne oyuncunun özel hayatından. Senarist  Birol Güven, o verdiği yalnış karar ile ne yazık ki diziyi bitirdi.

Şu aralar Lost dışında bir de 'Papatyam' ı izliyorum :)  Papatyam' da Birol Güven’in Sahibi olduğu Mint Produksiyonundan.


Aa birde The Mentalist var. :)) Ooo amma olmuş yine ya..


Yukarıdaki resim : İki kumkuma kuşu dizi izlerken...

Yorumlar

  1. Bir ben izleyemedim su diziyi,kardesim bir ara odaya kapanip sabahtan aksama dek sezon sezon izliyordu bittilerde kurtulduk :)

    YanıtlaSil
  2. Kardesini cok iyi anliyorum :) Yalniz daha bitmedi, ama sonlara cok yaklastik ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder