Çok çabuk hazırlanan bu yemeğin tadı börekten farklı değil. Hem
düşük karbonhidratlı hem de unsuz. Dilediğiniz peyniri kullanabilir, yulaf /badem/hindistancevizi unu , öğütülmüş keten tohumu vb. ekleyebilirsiniz.
Denerseniz afiyet olsun.
Vintage seviyor musunuz benim gibi? Peki o zamandan kalan haberleri? Romantizm nasıl?
O zaman buraya tık tık.. ve son klip e bir göz atın..
Mutlu kalın..
(Not: Hala taşınmadım ve bu yüzden i.netim yok. Girişlerim ve yazılarım da kısa ve kısıtlı oluyor bu yüzden :P )
Diğer Tarifler (Bildiğimiz yemeklerin sağlıklı versiyonu)
Babama paskalya çöreği yapmak istiyorum ama gördüğüm tüm tariflerde şeker kullanılıyor. Bunun yerine ne kullanıp da hem sağlıklı hem de tatlı bir çörek yapabilirim? Stevia yada bal işe yarar mı?
YanıtlaSilMerhaba. Benim en cok kullandigim tatlandiricilar 1. agave surubu 2.akcaagac (maple syrup= surubu. Cünkü seker tadina en yakin dogal tatlandiricilar bunlar. Digerleri tadini degistiriyor. Özellikle stevia yi ben hic sevemedim. Gec cevap verdigim icin üzgünüm. Bu son zamanlarda slk yazdigim gibi: internetim olmadigi icin herzaman gelemiyorum. Sevgiler
Silelıne saglıkk nefıs gorunuyor bende beklerım
YanıtlaSilcok tesekkür ederim. Gelirim tabii ki
Sil