Bebek bakımı için ürün tavsiyesi

Aslında 100% doğal olan Weleda markasının tüm ürünleri tavsiye edilir ve özellikle selülit ve gebelikte çatlak önlemek içinde doğal vücut yağlarını kullanıp çok iyi sonuç elde edildiğini birçok forumda da okumuştum. Bebek için serisi olduğunu bilmiyordum. Kızım doğmadan önce gittiğim kursda önermişlerdi.
1.Önce sağ aşağıda kutudaki üründen bahsetmek istiyorum: 'Weleda Calendula Babycreme' (Bebek Kremi). Bunu pişik önlemek için ilk doğduğundan beri kullanıyorum. Ne kadar temiz olsak da vücutan atılan ve asit içeren artıklardan (ayy kaka çiş dememek için amma laf salatası yaptım :)) ) hassas tenleri etkileniyormuş kuzuların. Çok ince bir tabaka sürüyorum her bez bağladığımda. Ve inanın kızım 8 aylık olucak 9 gün sonra ve bu 3.alışım daha. (Birde çantası için aldım 1 defa o hala duruyor)
2. Soldaki ' Weleda Waschlotion & Schampoo ' . Biz kuzum 5-6 aylık olana kadar saf bademyağı dışında hiç bir ürün kullanmamıştık. Ne saçına nede vücuduna. Sonra yine doktorumuzun tavsiyesi üzerine bu ürünü aldık. Diğer ürünlerden daha pahalı, ama bir kutu ile aylarca idare ettiğimizi düşünürsek kesinlikle değiyor, ve içimiz rahat kullanabiliyoruz. Bu şampuan & yıkama losiyonunu her banyoda 1-2 bezelye büyüklüğünde saçına sürüyorum köpüğü ile vücudunu yıkıyorum beziyle.
3. Aslında 3.ürün 'Weleda Gesichstcreme' yine bebek serisi ürünlerinden yüz kremini 1.ürünle birlikte vermişlerdi. Onuda minik yüzüne minicik sürüyorum ve memnunum. Biterse onu da tekrar almayı düşünüyorum. Bunların ve banyo sonrası tüm vücuduna sürdüm 100 % Bademyağı dışında hiçbirşey kullanmıyoruz.
Tecrübelerimi paylaşmak istedim. Sizde neler kullandığınızı, memnun kalıp kalmadığınızı yazarsanız sevinirim ;)

Yorumlar

  1. bunların hepsi not alınıyor . Bebeğim olduğunda yüce tecrübelerinizden yararlanmaz üzere :)

    YanıtlaSil
  2. Utandirma beni. Daha ilk cocugum, yüce degil,nacizane :) Umarim seninde güzel haberlerini aliriz ;)

    YanıtlaSil
  3. İlk çocukta olsa tecrübeler önemlidir. Mesela bizde piyasadaki tüm ürünleri kullanmamıza rağmen oğlumun aşırı hassas cildi yüzünden pişiklerini yokedemiyorduk. En sonunda doktorum hametan kullandırdı ve bana göre o mucize gibi oldu. Ama bu markanın çatlak önleyicisini bilmiyordum. Öğrenmiş oldum :)

    YanıtlaSil
  4. weleda markasini kesinlikle tavsiye ediyorum .cünkü ben cilt bakiminda müsterilerime weledanin cilt yaglari ile massage yapiyorum..sonuc süper ;)

    YanıtlaSil
  5. Benim için dua et Evrencim :)
    Bu mübarek günlerde olurmu ?

    YanıtlaSil
  6. Anladim galiba :) Dualarim seninle Elifcim, insallah istedigin olur :)

    YanıtlaSil
  7. Bu tavsiyenizi not aldım..Bebeğinize banyo sonrası mı kullanıyorsunuz badem yağını merak ettim..Ben çatlaklarım olmaması için kullanıyorum badem yağını..Çok iyi geldi çatlağım oluşmadı..Bu ürünleri eczanelerde mi bulabilirim ? Merakla yanıtınızı bekliyorum..

    YanıtlaSil
  8. Kiraz Limani : Evet banyo sonrasi kullaniyorum. Weledayi ise (eczane de varmi bilmiyorum)kozmetik,bebek bakim ürünlerinin satildigi büyük magazalara sorabilirsin.

    YanıtlaSil
  9. güzel bir ürünmüş,
    denemek lazım,
    yazınızda güzel olmuş,
    bakın buradan da çok uyguna ürünler bulabilirsiniz,

    http://alisverisblogumuz.blogspot.com.tr/2016/12/guvenli-bebek-urunleri-nereden-alinir.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder