Paypal Türkiye'ye Veda Ediyor. Etsy , Dawanda Satış Hakkında


Merhaba

ik başta gelen mailler vasıtası ile Paypal'ın Türkiye pazarından çekildiğini öğrendim. Etsy üzerinden satış yaparak ek gelir, belki de buna bağlı tamamen gelirini sağlayan arkadaşlar adına gerçekten çok üzüldüm.

Bu doğrultuda ve maillerin içeriğinden yola çıkarak Dawanda ile yazıştım. Dawanda Türkiye bazlı satışların Paypal hesabı olmadan da yapılabileceğini ve bu konuda , ücretsiz kayıt yapıldıktan sonra desteğe hazır olduklarını söylediler.
Yani kısaca bizim için sorun yok dediler :)

Bana gelen maillerin en başlı sorusu şuydu: Dawanda'da hesap açmak istiyorum yardımcı olur musun?

Tabii ki olurum.

Ama tam olarak nasıl yardımcı olurum bunu sizin söylemeniz lazım.
Adım adım fotoğraflarla kayıt ve satışa kadar giden yolumu anlatıyım, yoksa daha mı farklı bir şekilde istiyorsunuz, yorum altında yazarsanız siz de bana yardımcı olmuş olursunuz.

Bu sayede bu yolda ekmek yiyenlere de yardımcı olmayı ümit ediyorum. Allah kimseyi ekmek kapısından etmesin. Amin.

Şimdi önerilerinizi bekliyorum..

Yorumlar

  1. adım adım fotolarla kayıt ve satışa kadar giden yol :) hem merak ettim hem de denemek istiyorum belki ben de küçük bi harçlık çıkartırım oğlumla bana :)) teşekkür ederiz..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba. Benim de Etsy de düllanım var. Ancak hala bir çözüm bulunamadı. Bu nedenle DaWanda yı denemek istiyorum. Adım adım resimli şekilde anlatırsanız memnun olurum.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Adım adım fotoğraflarla kayıt ve satışa kadar giden yolu anlatabilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. su anda cok yogunum , islerim bitsin, mutlaka anlaticam tabii ki (tasinma durumlari)

      Sil
  4. Merhaba,dawanda da yaptigimiz satislardan ne şekilde ödeme aliyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba http://de.dawanda.com/cms/c/de/Verkauferportal/34-Erfolgreich-verkaufen/126-Angebote-attraktiv-gestalten/p62-Bezahloptionen kredi karti,havale,paypal

      Sil
  5. Merhaba kısa süre önce dawanda da dükkan açtım fakat sitenin aylık ödemesini nasıl yapacağımı bilmiyorum. kredi kartı ekleyemedim döviz hesabı üzerinden havale göndermeyi denedim fakat çok yüksek işlem ücreti var. bunun pratik bir yolu var mı acaba.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder