Yeni Bir Kitap - Yeni Bohemian Takılarım

Geçenlerde yine sevdiğim Etsy Shop'u EcoDesignProject'den takı siparişlerimi verdim.
Bu sanal mağazanın geri dönüşümlü güzel takılarının yanı sıra, sunduğu hizmetten de memnunum. L.A. bazlı mağazanın şimdiye kadar verdiğim siparişleri 8-14gün arası elime ulaşmıştı. Yine öyle oldu. Bir defa olsun gümrükle ilgili sorun yaşamadım.
Aslında buna benzer, boho tarzı takılar yapan ürünler yapan yerli tasarımcılarıda arıyorum. Hatta birisini buldum ama 4gündür beklemekteyim. Haftaya kargo ücretini öğrenip geri döneceklermiş. Ödeme işleminde de aksaklıklar var. Dilerim sorunu çabuk halledip geri dönerler. 
İlk kitabını yazdığında ben 18-19 yaşlarındaydım sanırsam. Ve tesadüfen, kapağı hoşuma gittiği için almış, sonunda hıçkırığımı yutkunarak, ama gözyaşlarıma hakim olamadan bitirmiştim kitabını. O kitabın yıllar sonra Hollywood'da filmi çevirildi ve hatta Oscar almıştı. Başrol oyuncusu Hillary Swank'dı. Yazar adına çok sevinsem de okur olarak tabii ki kitapdan aldığım hazzı filmde yakalayamamıştım. Şimdi son kitabı (yanılmıyorsam) : The Year I Met You' yu aldım. Yazarı bilen var mı?
Evet Cecilia Ahern'den bahsediyorum. Onun kalemini sevdin mi seviyorsun. Ben çok seviyorum. Sevmeyen varmıdır diye düşünürüm :)
 Bol keyifli ve huzurlu bir akşam dilerim. 
Bu kitap türkçeye çevirildi mi bilmiyorum, ama D&R de orjinalini gördüm. Burada..

Yorumlar

  1. Ps I love you. Filmini bende çok sevmiştim. Ancak yazarı diğer Kitaplarını hiç okumadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okumanı tavsiye ederim, ilk kıtabını sevdiysen diğerlerini de çok seveceksin. ;)

      Sil
  2. bu yazarı hiç okumadım ama ps i love you ilk izlediğimde çok sevmiş çok ağlamış bir dahaki izlediğimde daha cok sevmiş daha çok ağlamıştım. o yuzden bi adha izlemiyorum.
    oscar aldığını bilmiyordum ama.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kitapları kolay okumalık ama güzel ben seviyorum kalemini ;)

      Sil

Yorum Gönder