Stefan Zweig - Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu


Sana, beni asla tanımamış olan sana,.." diye başlayan
bilinmeyen bir kadının mektubunu konu alıyor #StefanZweig ın eseri..Bu kitabı bir günde bitirdim. i.netde sıkça rastladığım ve olumlu yorumlar okuduğum bir kitapdı. Biraz hüzünlü bir kitap adından da anlaşıldığı gibi. Eğer aşkın tam ortasındaysanız veya aşkın en deli çağında yani gençseniz daha fazla etkileyebilir ama hayatın belirli sorumluluklarını üzerinize almışsanız delice vurmaz. Ama okunmaya değer diyebilecegim bir eser.

Kitap önerileriniz varsa her zaman yorumlara yazabilirsiniz, sevinirim. ;)

Yorumlar

  1. Yoga girl Rachel Brathen....tavsiye ederim. Hayatını anlayan kısmını okudum. Şimdi de hareketlere başlayacağım. Instagram, Facebook ta çok aktif yeni nesil Yogi ....

    YanıtlaSil
  2. ben şimdiye kadar yazarın satranç ve merhamaeti (Bazı yayınevlerinde acımak) okumuştum ve çok etkilenmiştim.. bu kitabı da not ediyorum. yazarın kalemini çok seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de digerlerini not ettim ;) tesekkür ederim. Öpüyorum minik prensesini

      Sil
  3. Çok güzel bir seçim. Bende bir solukta okuyup etkilenmiştim bu kitaptan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkeste, yasadigi duruma göre farkli bir etki birakabilir, hayatin hangi noktasinda olduguna bagli. Ama ayni seyleri hissettigimize sevindim ;)

      Sil
  4. Yazarın Satranç kitabı elimde ama sıra hala ona gelmedi,en kısa zamanda bu kitabını da edineyim ,sırada o da yerini alsın.:D Kafka'nın Milenaya mektuplar kitabına benziyor anladığım kadarıyla,bir göz atın isterseniz.Çok iyi yazılmış bir eser. Ve John Greenin tüm kitaplarını önerebilirim.Günümüz yazarlarından oldukça farklı ve içe işleyen bir yazı stili var. Mutlu kalın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorum ve tavsiye kitaplarınız için..Sevgilerimle

      Sil

Yorum Gönder