Bu Blog da Ne Var?


Görüyorum ki : Kitapla hiç ilgisi olmayanlar da var. Hatta hayatla tamamen alakasını kesmişler de var bu aralar.
Ama şöyle ki bu blog da ne var, neye kime hitap ediyor diye soranlar da var.
Hatta neden diyetle ilgili yazmadığımı, neden dikiş dikmediğimi, neden yazmadığımı, neden yazdığımı, kısaca herşeyi sorgulayan, herşeyi eleştiren de var.
Bir defa bu blog benim hobim. Sevdiğim, paylaşmak istediklerimi paylaştığım bir blog. 
Tabii ki diyetle ilgili yazsam, Şeyda ile görüşmelerimi, sohbetlerimi, farklı farklı başlıklar altında taşısam bu blog patlar gider. Biliyorum. Biliyorsunuz. 

Zamanında neden diyet paylaşıyorsun diyenler olmuşdu. Şimdi niye paylaşmıyorsun diyenler var.
Kısaca: Canım ne istiyorsa onu paylaşıyorum. Duygularım nereye akmışsa, nelerden keyif almışsam, nelere üzülmüşsem, ne öğrenmişsem, ne okumuşsam, yemiş içmişsem, onu paylaşıyorum.
Özel hayatımın istediğim kadarını paylaşıyorum. Bu demektir ki, herşey bununla kısıtlı değil. Kocaman bir hayatım, o hayatımda ailem, eşim dostum, iyi kötü, seçtiğim, seçemediğim insanlar var.
Üzüldüğüm, sevindiğim, anlar, konular var. Kendi yolumda keşfettiklerim, arzularım, hayallerim, ve en önemlisi kalbim var. Asla samimiyetsiz olmadım. 
Asla dostluklarımı, ilişkilerimi birşeyler uğruna kullanmadım. 
Fazla laubali, sulu veya soğuk da olmadım. Tamamen, belirli sınırlar içinde olduğum gibi yaklaştım. Sahte olmadım. Gerçekten herkese herşeye severek yaklaştım. Çünkü herkesin, herşeyin bir sebebi vardır bizim bilemeyeceğimiz. Herkes farklı şartlarda yetişmiştir. Herkesin yaşam tecrübesi farklıdır.
Kimseye önyargı ile yaklaşmadım. Yaklaşılmasını da istemedim.
Burası benim  blogum, kimse okumasa bile, kendime zaman zaman tutacağım bir ayna gibi var olacak bir anı defteri benim için.
Buna inanmayan, sevmeyen, samimiyetimden şüphe eden varsa, sayfamı kapatabilir. Kimse okumak zorunda değil. Bunu bir iş değil, yani mantıkla değil, kalbimle yazıyorum. Seviyorum burayı. Yazmayı seviyorum.
Kimseye buraya gelip küfür bazında eleştiri yapmalarına izin vermiyorum. Ama merak eden, anlamamış, yeni takip eden olursa diye yazmak istedim:

Burası kişisel bir blog.  Hobilerimi, sevdiklerimi, kenarından da kederlerimi,sevinçlerimi, heyecanlarımı yazdığım bir blog.
Genelde paylaştığım ve paylaşmaya devam edeceğim konular:
Dikiş
Çocuk
Kitap
Sağlıklı Beslenme
Bazen özel
Yemek
Hayat
Araştırmalarım (özellikle psikoloji üzerine)
başka? Bakalım başka yoluma neler çıkacak..


Böyle işte..

(Fotoğraf: Geçmiş haftalarda yürüyüş yolumda çekmiştim, miss gibi kokan papatya tarlası ve pamuk şekeri gibi bulutlar)


Yorumlar

  1. ben her haliyle seviyorum blogunuzu...yeni paylaşımlarla görüşmek dileğiyle....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ediyorum..duygularımız karşılıklı biliyorsun değil mi? öpüyorum güzel kızını..

      Sil
  2. Bence blogda konularda gayet güzel. Ayrıca kimse kimseyi üzecek eleştiri yapma hakkına sahip değil. Herkes istediği blogu okumakta serbest blog sahibide istediği konuyu yazar. Ben seviyorum blogunuzu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim güzel yorumunuz ve ilginiz icin, mutlu oldum gercekten. sevgiler

      Sil

Yorum Gönder