Kitap - Marc Levy Keşke Gerçek Olsa & Bizden Haberler

Bu aralar kendimi kitaplara vermiş gibi görünüyorum herhalde. Ordan baktığınızda öylemi gözüküyor bilmiyorum ama aslında her zaman okuyordum, sadece paylaşmak aklıma gelmemişti. İlk kızımın doğumundan sonra ara vermiştim. İkinci kızımın doğumu ile tekrar başlamam bana inanılmaz iyi geldi. 
Çok çocuklular beni affetsin ama bir anda iki çocukla , hastalıkla, organizasyonu derken baya bir zorlanıyorum açıkçası. Eşim çalıştığı ve annem de uzakta olduğu için zorlanıyorum. Kitap ruhumu dinlendiriyor. Bazen kendimi tüm dünyadan soyutlanmış hissediyorum. Geceler uzun gündüzler koşuşturmalı geçiyor. Kendimi bulduğum, bıraktığım, gevşediğim an kitap okuduğum anlardır.
Dikiş dikmeyi çok özlesemde bu aralar ne dikiş makinasını dökecek, ne de kalıp , kumaş döküp uğraşıcak halim ve imkanım var. Bazen kaosun içinde kayboluyorum buna maalesef birde dikişi ekleyemem. Şimdilik en azından.
Ne ilginç değil mi. Birbirimizi tanımasak bile, hayatıma, değişimlerime, seçimlerime, duygularıma şahit oluyorsunuz. Yani benim yolculuğumda bir nevi yol arkadaşı oluyorsunuz. Görünmeyen ama yanımda olan tüm yoldaşlarımı selamlıyorum ;)
Yorgunluğumun adını koydum ya, biraz daha rahatladım gibi..

Gelelim fotoğraftaki kitaplara.
Çi yi bir günde bitirdim, burada yazmıştım.
Marc Levy'nin Keşke Gerçek Olsa Kitabına dün akşam geç saatte başladım. Çok akıcı bir dili var. Bebeğimin eli ayağı olduğum için sadece o uyuyunca ve işlerim bitince bakabiliyorum. Yoksa 1-2günde okunacak bir kitap..

Fotoğrafdaki Smoothie : Çiğ Pancar, Havuç ve Ananas'ı sebze sıkacağından geçirerek hazırladım.

Yorumlar

  1. kitap okumak gerçekten de bir anneye çok iyi geliyor .Şu aralar bende sürekli kitap okuyorum :)
    Sana iyi okumalar...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder