Fi & Çi Azra Kohen - Akilah - Yeni Yıla Giriş



Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun. 2015 sağlık, mutluluk ve huzur getirsin dilerim. Malum ig takipçileri bilir,
kızlarımın hastalıklarıyla uğraşıyorum. Büyüğüm hafif atlattı fakat küçük kuzum bizi oldukça korkuttu. Veya biz büyük kızımdan pek de bilmediğimiz için bu kadar ateş ve hastaneli geçmemişti. Her çocuk farklı bir tecrübeymiş.

Sonunda bu kitapları paylaşma fırsatı buluyorum. #Fi yi 4günde,daha doğrusu uykusuz gecelerde okudum.Kitap tüm yorgunluğuma rağmen ve kitabın yoğunluğuna rağmen okutuyor. Hikayenin sürükleyici olmasının yanında anlattıkları ile yüreğinize farklı dalgalanmalara sebep oluyor.Kalp bazen sıkışıyor,bazı satırlarda ferahlıyor bazen de sızlıyor. Bu karakterler ve anlatılanlar hayatta karşımıza çıkanların yansıması aslında.Herkese tanıdık gelen bir karakter bulmak mümkün.Elimden ne kitabı ne kalemi bırakabildim. Simdi merakla devamını #Çi yi okuyorum. #pi de varmış. Annelik sabırlı olmayı öğretti ya ama yine de son bölümün çabuk çıkmasını dilerim....


EK NOT: Çi yi 1 günde okudum. Yorumlarda Fi den daha iyi deniyordu hep. Bana fi nin daha toparlanmış, daha heyecanlı, sonu merak uyandırdığı için öyle düşünülmüş olabilir gibi geldi. Ama sonuç ikisi de okunmaya değer. Size katabilecekleri var, bakış açınızı mutlaka genişletecek. Şimdi heyecanla Pİ yi bekliyorum ;)




Yeni yıla birkaç gün kala çocuk doktorumuzda komşularımla karşılaştım. Çocuklar aynı gripal enfeksiyonla hastaydılar ve aynı ilaçları vermişti doktorumuz. Neden yeni yıla beraber girmeyelim dedik ve denemeye karar verdik. Herkes birşeyler hazırlayıp komşunun evinde buluştuk. Kısa ama keyifli, biraz mızmızlı ki herkes birbirinin derdinden anladığı için oldukça rahat bir akşam yemeği yedik. Çocuk mızmızlıkları da çekilir kıvamdaydı. Akşama yeni yıla herkes kendi evinde girmek için evine döndü. Ama saatler 00:00 gösterirken evde küçük çocuklar uyurken biz yaramaz büyükler ve büyük çocuklar 10 dakikalığına kapının  önüne indik.. İşte yeni bir yıla böyle girdik.. Hastalığa rağmen mutlu,umut dolu ve heyecanlı ;)

Bu da 2015den ilk görüntüler ;)




Ein von Nefri (@vintageduygular) gepostetes Video am

Yorumlar

  1. Selam, kitapları kızımdan aldım.Önce Çi'yi okudum.Yanlış oldu galiba. bana çok fazla bir şey katmadı.
    Bildik güncel olaylar kurgulanmış. Bakalım Fi nasıl gelecek. Bloğunuzu takip etmeye başladım. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnis olmus ama olsun, umarim fi yi okuyunca konuya hakim olabilirsiniz. Cok tesekkür ederim.sevgiler

      Sil
  2. geçmiş olsun... güzel senelere inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin insallah. Sizedesaglik, umut ve huzur dolu bir yil dilerim.

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun, çocuklar hasta oldu mu farklı üzülüyor insan. Sağlıklı huzurlu yıllar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkür ederim size de saglikli cok güzel bir yil dilerim

      Sil

Yorum Gönder