Şeyda Coşkun Farkı

Mutlu akşamlar. 😘😊
Söz verdiğim gibi aradaki farkı paylaşmak istedim.

Aslında emzirdiğim için de kilolar güzel gitti, arada dursa da. Ama özellikle bacakları çekmemin sebebi Şeyda Coşkun farkını = yürüyüş farkını göstermek istedim. Yani şartlar ne olursa olsun imkanlarınızı yaratın ve yürüyün. 👟 Biz kadınlar istersek herşeyi başarırız. 💪👍 Kendinize ayırdığınız zamanı TV önünde geçirmeyin, dizi izlemeyin yürüyün. Sonuç bu olsun.💃💃 
Fakat 2.gebelikte "göbek" gercegi var🙈😒, o da sporla gidicek insallah. Simdilik durumlar bu ( bacagimin arasindaki cep.tel kulaklık kablosu. yuruyusden arabaya/arabadan yuruyuse durumlari.) Birde burada surekli diyet, Seyda, paylasmiyorum diye biraktigimi sananlar: Avucunuzu yalayın demiyorum ama samimi ve dürüst olun diyorum. Demek istediğim anlaşılmıştır.. (ig deki bazı olumsuz insanlara ithafen yazmıştım son 2cümleyi) 
Güzel bir haftasonu olsun ;)

Yorumlar

  1. Süpersin canım. Ben de doğumu bir atlatayım inşallah istikrarlı bi şekilde eski yürüyüşüme sporuma başlayacağım. Önceki hamilelik sonrası sütüm kesilmesinden korkup hiçbişi yapmamıştım, ne kadar yanlış düşünmüşüm diyorum.
    Şimdi de yürüyüş yapıyorum ama erken doğum korkusuna az az yapıyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder