Happy Day (Diyet & Hayat)

Günaydın, (ancak yayınlayabildim)
herkese 

mutlu bir gün diliyorum. Hergün yürümeye devam ediyorum. 
Dün detoks günümdü ve 1.8kg gitti.
Neyse mesele verilen kilolar değil. Mesele diyet de değil. Sağlıklı yaşamı benimsemek. 
Sağlıklı ve mutlu yaşam.. Bu yazım beni yeni okumaya başlayanlar için TIK..
Üstteki fotoğraf geçen haftadan. Yürürken görüldüğü gibi bazen ellerim şişiyor. Bu da normalmiş ;)
Zaten hemen sonrası geçiyor..
Önümüzdeki günlerde birkaç tarif paylaşacağım. Ama siz listesiz. 
Tarifsiz, tempolu yürüyüşle, beyaz un ve şekeri özellikle minimuma indirerek zayıflayabilirsiniz..
Bazen spor ayakkabılarımı arabaya atıyor, işim varsa öncesinde yürüyüp arabada ayakkabılarımı değiştirip yoluma devam ediyorum. Geçen haftalarda birkaç gün hava tam sonbaharın renklerine bürünmüştü. Altın, kahve,bordo arası onlarca ton.. Yollarım bazen roman tadında..Bahar ve yaz kadar olmasada seviyorum sonbaharı..

Yorumlar

  1. bu gün 4.günüm benden zor bela 1.5 kilo gitti.üstelik dünde benim detox günümdü.arınma çorbasından pek ümitliydim.aslında bana göre sonuç iyi çünkü 5 haftada 2 kilo verebilen bir bünyem var.fakat şeyda coşkun kriterlerine ve sizin sonuçlarınıza göre sonuç biraz bunalımlı.hakikaten aç gezdim ve 3.5 km olan işime yürüyerek gittim geldim.ama ne yapalım 52 olana kadar pes etmek yok.sizin adınıza çok sevindim.akşamınız güzel ve iki çocukla sakin geçsin....aslıhan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakın pes etmeyin. Birde zayıfladıkça kilo vermek zorlaşıyor, özellikle o son kilolar çok fena! :) Kan tahlillerine baktırdınız mı? Herhangi bir sorun var mı diye? Belki bir vitamin eksikliği vb. birşey sözkonusu olabilir.
      Çok teşekkür ederim. Sevgiler

      Sil
    2. içten ilginiz için teşekkür ederim.evet baktırdım bir sorun yok ama bu sonuncular yılların kiloları.yani en inatçı olanlar yapıştı kaldılar.aslında hedefim 54 ama hazır bu motivasyon ve psikoloji varken arabalardaki yedek lastik gibi verilmiş kilo yedeklemeyi istiyorum malum bırakınca şirazem kayarsa bir kenarda bulunsunlar.aslıhan

      Sil
    3. :)))
      Günaydın. Dün sıvı günümde 2.4kg verdim <3 ben bile inanamadım. Sabah ve aksam 1er saat yürümüştüm. Gerçi ben daha başındayım ama belki motıvasyonu arttırır ;)
      Sevgiler

      Sil
  2. Nefsinizin dizginlerini elinize almışsınız,tebrik ederim.ben de doğumdan sonra listelerle kilo vermek istiyorum.sütü nasıl etkiliyor,artış veya azalma? Süt verdiğiniz için halsizlik yaşıyormusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      gebelikte 'sürekli dinlenmekten' öyle sıkıldım ki, bunun da etkisiyle çabuk toparladım. Şimdilik sütümü etkilemiyor, takipteyim ama. Yok hiç halsizlik yaşamıyorum. Fakat ben demir takviyesi alıyorum, dr.um kan değerleri sonucu öyle gerektiğini söyledi.

      Sil

Yorum Gönder