Şeyda Coşkun Yemyeşil Kefir Tarifi - Video


Bu içeceği, diyet yapmasanız bile arada bir organlarınıza iyilik yapmak ve rahatlamak için hazırlayabilirsiniz.
Yeşilliklerle arası iyi olmayan eşimde beğendi, kızımda severek içti ;)
Videolarla ilgili görmek istedikleriniz,veya önerileriniz varsa bu yazı altına yorum bırakabilirsiniz.
Herkese keyifli huzurlu günler dilerim.



(Bu arada her video'da daha izlemeden dislike yapan şahıs: O yediğin hurmalarda beyin hücrelerini kurtarmaz canım. Bizim çöplüğümüzde her zaman iyiler kazanır. ;) )

Yorumlar

  1. Ben kefiri meyveli yoğurt olarak buldum sivi olarak değil kefir siz nerden aldınız acaba ??? Bizlerle böyle paylasim yaptığınız için kendi adıma söylüyorum minnetarim iyiki varsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz beni mutlu etti. :)
      Migros ve büyük marketlerde var aslında. Mesela İçim markasının ,ilk aklıma gelen..

      Sil
  2. Merhabalar. Gazeteden verdiğinizi değil de daha önceden blogda yazdığınız diyeti ben de kendi çapımda diyeti yapmaya çalışıyorum. Sormak istediğim birşey vardı. Detoks çorbası olarak yaptığım brokoli, brokoli, maydanoz ve kuşkonmazlı tarifi içemedim. Bunun için sağlıklı ve leziz tabiki de bir tarifiniz varmı? Bir de kuşkonmaz çok satılan bir sebze değil. Yerine başka birşey kullansak :) Tabi bu sorular sıklıkla geliyor. Eminim can sıkıcı da oluyordur. Ancak yiyecekleri her an bulmak kolay olmuyor. Örneğin kırmızı meyveler :) Yardımcı olursanız sevinirim. Yoksa kendi çapımda :)))) gitmeye çalışacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba.
      Mesela sebze olarak kereviz, pırasa, karnıbahar, brokoli kullanabilirsiniz. İlk aklıma gelenler bu. Tüm yaptığım çorbaların içine tadını etkilemeyecek kadar maydonoz ekliyorum. 4-5 dal gibi. Ben brokoli, ıspanak çorbasını çok severim aynı şekilde karnıbahar. şöyle diyim unsuz, sebzeleri püre haline getirip bol baharat kullanın. Ben öyle yapıyorum. Arada bir dayanamayıp 1 kaşık light yoğur da tabağımdaki çorbaya karıştırıp yediğim oluyor ;))
      Kırmızı meyveleri buzlukdan da kullanabilirsiniz. Sonra Armut olur,elma, ananas... ben şu anda buzluktan frambuaz u tercih ediyorum armut ve elmanın yanında ;)

      Sil
    2. Cevap için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım. Kereviz ya da brokoli çorbasını çok severim ama sadece püre olarak içmek zor oldu :)))) İyi günler

      Sil
    3. Rica ederim. İyi günler

      Sil
  3. bu içeceği ara öğün olarak mı içiyorsun? bir de böyle blender kullanan herkese soruyorum ben:) nerden aldııınnn? bulamıyorum bir türlü :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah kahvaltisi olarak.Yani 1ögün olarak. Yakinda kitchen aid in alicam, insallah :) Bu Tchibo dan di galiba.. Cok aliyor alali

      Sil
  4. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Sayfanızı çok beğendim.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginiz ve güzel yorumunuz için asıl ben teşekkür ederim .Sevgiler

      Sil
  5. merhabalar, sonunda blogunuzun da bağımlısı oldum. inanılmaz motivasyon oluyorsunuz benim için.yarın kefitli tarifle ikinci günüme başlıcam hersey için tesekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sevindim,güzel yorumunuz icin ben tesekkür ederim. Kolay gelsin

      Sil
  6. Merhaba,

    Temel reis detoksunda çorbalarda limon yok ancak ben daha rahat içebilmek için koyabilir miyim acaba? bir sakıncası var mı?
    Yardımlarınızı için teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder