Şeyda Coşkun 13 Gün Verilen Diyet Listesi


Alışveriş için bugünden koymam istendi. Ancak yetiştirebildim.

Listenin tamamı video'da. Tam ekran izlemenizi öneririm. 2. Denemem olduğu için Hollywood tadında olmayabilir, idare edin artık.
Pazartesi başlıyoruz ;)
Diyetle alakası olmayanlarda instagram yorumlarına bakmalarını öneririm. Yorumlarda ne hayatların neler barındırdıklarını, güzellikleri, hüzünleri, ve bazen güldüren, bazen düşündüren neler neler keşfedebilirsiniz. Yani diyet deyip geçmeyin, işin boyutu farklı.. ;)




Merak edenlere: Program: Adobe Premiere
Programı hala çözmeye çalışıyorum ;)

Yorumlar

  1. Merhabalar öncelikle bir kez daha teşekkür etmek istiyorum size. Sizin ön ayak olmanızla nihayet başlayabileceğim:)) ben alışveriş listemi hazırlıyorum ama aklıma takılanları sormak istedim. Ben doğuda fazla da büyük sayılmayan bir ilçede görev yapıyorum. Burada migros falan var ama bitki çayları için gerekli olan otları bulamayabilirim. Şeyda hanımın çaylarının her birinin ayrı ayrı önemli ve değerli olduğunu biliyorum fakat otları bulamama ihtimaline karşı ne önerirsiniz. Mesela hazır olan form çaylarından içmek de aynı derecede etkili olur mu sizcee?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hilal hanım
      güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sizlerde bana enerji veriyorsunuz.
      Şöyle söyliyim: Olmazsa yapıcak bişey yok. Ben diyetimden sadece yeşil çayı eksik etmedim. Birde mesela Lavanta Çayını
      içemiyorum, sevemiyorum. O yüzden kullanmadım.
      Herkes elindeki imkanla, azimle ve pozitif enerjiyle yola çıkarsa mutlaka başarılı olur ;)

      Sil
  2. Cooook tesekkurler....emeginize saglik:)) video bi cannes de yarisamaz ama altinportakal alir:))seydolojiye devam:)) bu arada ben dietdeniz ig den..

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar ,bugün yumurta ve ananasla ilk günümü atlattım sayılır. hafif bir başağrım var sadece o kadar.yarın ise protein günü yapacağım. bakalım nasıl etki edecek. inşallah giden kiloları sizinle paylaşırız. benim sormak istediğim konu ,ilk haftada 5 kg vermişsiniz ve yaklaşık bir ayda 11-12 kg civarı . sarkmalar oldu mu ?nasıl toparladınız. ben göbek ve kol altlarından çok muzdaribim . bunun dışında instagramdaydı herhalde 3-4 gün detoks yapıp o arada verdiğim kiloyu bir süre korumaya geçiyorum. sonra yeniden başlıyorum gibi bir cümleniz var. korumayı nasıl yapıyorsunuz. diyet esnasında hiç ekmek yediniz mi.çok sordum galiba ama bu sefer bende başarmak istiyorum. yarın size kaç kg verdiğimi yazarım. sevgiler Yıldız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkçası sarkmalar olmadı. Çok yürüdüm ve iyi toparladım. Şeyda'nın Ender Saraçda gösterdiği (youtube'da var) kol çalışmalarını yapmıştım. Listemde tam çavdar unlu ekmek vardı 1 dilim haftada 1 defa. Şöyle : Detoks 1.yoruyor, 2. sürekli yaparsak kilo verme durur. Mesela detoks günleri dışında kepekli pirinç , et,sebzeli günlerle hem kilomu koruyor hem de karnımı iyice doyuruyorum. Eminim başarırsınız. Her zaman yazabilirsiniz ;) Kolay gelsin

      Sil
  4. Hilal'inde dediği gibi nerden bulcam ben avokado yaprağını mısır Püsküllü kiraz sapı biliyorum ki elden geken birşey yok ama işte ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bulduklarımızla yolumuza devam edelim, hiç birşey yıldırmasın bizi ;)

      Sil
    2. Bulamadığınız otların yerine hangi çayları önerirsiniz yeşilçay papatya nane
      Buarda olur değil mi ???

      Sil
    3. yeşilçay özellikle. diğerlerini de akşamları

      Sil
  5. Teşekür ediyorum bulabildigimi yapcam aksamda dediginiz gibi nane oapatyaaylari tukeycem zaten ginde 3 bardak yesiay iciyorum sağolun yinede

    YanıtlaSil
  6. BU VIDEODAN COK ZOR GÖREBILIYORUM.RESIM OLARAK PAYLASAMAZMISINIZ BUNLARI? SEVGILER

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liste burda vintageduygular.blogspot.com/2013/11/seyda-coskun-diyet-listesi-15gunluk-1.html

      Sil
  7. alışveriş listesi hazırlayan varsa paylaşabilir mi.pazartesi işallah başlıyoruz.

    YanıtlaSil
  8. hilal hanım liste hazırsa bi yazsanız.bende sizinle aynı durumdayım.doğu görevindeyiz.yarın alışverişe çıkacağızda.malum pazartesi mesai.seteyi oluşturan arkadaşımızada çok teşekkür ederim.aslında instagramdanda takip edicem ancak pek beceremiyorum.

    YanıtlaSil
  9. merhabayin, ben yurtdisindan yaziyorum.Benimde kilo problemim var.Saglik problemlerim dolayisiyla kilo vermem gerekiyor.Gecen gun Seyda Hn. Gulben'de izledim.Sizinde belirtiginiz gibi Seyda hn. instagram uzerinden insanlara yardimci oluyormus.Acaba kendisiyle nasil baglanti kurabilirim ya da ne yapmam gerekiyor.Yardimlariniz icin simdiden tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba internette yayınlanan sadece 13günlük program var peki 13.günden sonra ne yapmamız gerekiyo tekrar 1.günden mi başlayacağız yoksa devam etmemiz gereken başka program var mı?

    YanıtlaSil
  11. Merhaba internette yayınlanan 13.günlük program var sadece peki 13.günden Sonra ne yapmamız gerekiyo 1.güne tekrar mı dönücez yoksa uygulamamız gereken başka program var mı?

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder