Şeyda Coşkun 23.Eylül Pazartesi Derya Baykal'da

Herkese hayırlı,keyifli ve huzurlu günler dilerim. Bu sabah kuzumu kreşe bıraktıktan sonra ormanda yürüdüm, ardından streching yaptım. Sonra iş güç derken kuzumu kreşten aldım. Biraz kitap okuduk ve uyudu. Hala uyuyor. :)
Bu sabah Şeyda telefondan söyledi, çekimden çıkmış. 


Pazartesi 23 Eylül 2013 Derya Baykal'ın programına çıkıyor. Benden de bahsetmiş. :) Ne demiş acaba diye merak ediyorsanız benim gibi mutlaka izleyin.
Haftaya İstanbul'dayım. Sarıyer'de yürüyeceğim. Eğer bana eşlik etmek isterseniz mail atın. Bu blog sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım, bu yüzden bu tür şeylere olumlu bakarım. Allah karşıma hep güzel insanlar,güzel anneler çıkardı.
Birde hala liste soranlar: Ah arkadaşlar ah.. Yani burada 6 günlük liste var, Şeyda'nın dünden itibaren Posta gazetesinde Menüleri çıkıyor. Yani daha ne istiyorsunuz??? İşte liste, işte menü, daha niye başlamıyorsunuz?? Sanki bana özel liste kebaplar,hamur işleri ile dolu, yesen bile kilolar eriyor.
Yani bir başlayın,bir yürüyün, listetelerin hepsi aynı sonucu veriyor. Kilo veremeyenlerde ya kaçamak yaptığı ortaya çıkıyor veya hiç nefsine hakim olamıyorlar. Yani bu olmazsa hiç bir listenin faydası olmaz ki? Gerçekten yoruldum bu mesajlarada dönmekten. Kimseyi kırmak istemiyorum ama artık başlayın. Diyorum ya bazıları ile biraz yazışınca liste miste hikaye,ağzını tutamadığı için 6günlük listeyi bile yapamıyorlar.. Lütfen başlayın artık da hepberaber mutlu olalım.
Umarım benim başarım sizi motive eder. Bu yüzden buradaki fotoğrafı paylaştım,yoksa beni bende biliyorum,Şeyda'da biliyor,çevremde...
Neyse.. İşte son haberler bu.. ;)

Listeyi göremedim diyenler için: Şeyda'nın 6 günlük Diyet Listesi

Yorumlar

  1. Sana cok cok tesekür ediyorum,benden umidini kesmedigin ve hep inandigin icin.. (Raziye Dagdelen).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa canim benim ne demek <3 Öpüyorum güzel yanaklarindan

      Sil
  2. bugün başladım ilk verdiğiniz liste üzerinde teşekkürler hadi bana kolay gelsin

    YanıtlaSil

Yorum Gönder