Yine Diyet Muhabbeti - Son Durum - Çözüm

Merhaba♡ Özellikle son 1haftadir 65.8 civari takılıp kaldım. Su aralar özel listesiz devam ediyorum. Sorun 1.kilomun durması 2. İştahımın açık olması. Berlin seyahatini sabit kilo ile atlattım. Ama bu durgunluk canımı fena sıktı ve şöyle bir yol izlemeye başladım : 2gündür tartılmıyorum. Sabah kuzumu kreşe bırakıp 1 saat (9 civarı) akşamda uyuttuktan sonra (20civarı) 1saat yürüyorum. #direnkızım diyorum ve yarından itibaren @seydacoskun canım arkadasımın tavsiye ettiği uygulamya basliyorum. 1.gun karabugday 2.gun sıvı 3.gun protein 4. Salata gunu. Menuleri fotograflayip detayi ile blog dahil paylasacagim.Benimle baslamak isteyen herkes buyursun beraber direnelim ;) sivi gununde corba yapacagim. Tarifler bana ait. Gizli liste falan yok. Bunu em cokda listelerden mucize bekleyip bir türlü başlamayanlari da azimlendirmek icin yapiyorum. Onemli olan @seydacoskun un tuyolari ile kendi listeni hazirlamak ve bunu basarmak. Usta degilim sadece cok azimli ve duran tartiya inat eden biriyim. ;)  
Read more at http://web.stagram.com/n/vintageduygular/#gTpmM1postdtpSMl.99 

Bu yazı ve kareyi instagramda paylaştıktan sonra tuşların verdiği rahatlık ile birkaç satır ekleme yapmak istiyorum blogumda. Cepten,dokunmatıkle yazmak benim için işkence gibi :PP

Sanırsam önce bir konuya açıklık getirmeliyim. 
Sizleri yarı yolda bırakmıycaz demekle liste yayınlıycaz gibi algılamış bazı arkadaşlar. Öyle olsa listeyi silmezdik ki :(

Ben bunu motivasyon amaçlı demiştim. Fakat inanın ne kadar dönmeye çalışsamda yetişemiyorum emaillere..  
nemediklerim de kusura bakmasın ama diyorum ya, ucu bucağı yok gelen maillerin! Çaresizim bu konuda..  
Yukarıda instagram takipçilerimle paylaştığımı burada da paylaşmak istedim. Kimseyi yarı yolda bırakmıyorum. 
Listeyi bahane edenler için, kendi yoluma, kendi tariflerimle devam edeceğimi duyurmak istedim. 
Bu tarifler bana ait. 
Tabii geneli Şeyda'nın onayladığı veya onun tüyoları, öneri ve tavsiyelerinden yola çıkarak hazırladığım tarifler.
Liste bekleyen arkadaşlar. Buyrun gelin beraber başlayalım.. 
Ve lütfen absürd mail atan 3 arkadaş, burada içeriğini paylaşmıyorum ama kim ne kadar çılgınca yazdığını bilir. Sizleri de bekliyorum. Umarım bu düşüncelerden vazgeçer, buradaki karşılıklı motıvasyonun ve desteğin sayesinde sağlıklı bir yaşama dönersiniz. En azından sevdiklerinizin hatırına..
Diğer mail atan bine yakın direnişçilere de desteğimi esirgemeyeceğimi bu şekilde duyurmak isterim.. Şu anda saçım boyalı oturmuş bunu yazıyorum. Benim gibi genetik erken aklanan saçlıların işkencesi diyorum buna :/ Ancak vakit buluyorum..İşte böyle.

Birde: Yurtdışında yaşayan arkadaşlar: Şunu şunu bulamadım diye mailler geliyor. Merak etmeyin ben hepsini buldum:)

Hangi ülkede ne bulamadınız yazarsanız size market ve ürün adıyla yazarım. ;)

(EK NOT:İnstagram grubumuz ile, herkesin eksikliklerini tamamlayabilmesi için CUMA günü başlamaya karar verdik) Cuma dan itibaren tarifler geliyor. Yorumlarla dahil olabilirsiniz..

Yorumlar

  1. Ben de varımmmm :))) Anca beraber diyorum Evrencim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah herkes istediği yere kadar ulaşabilir.

      Bizleri böylesine motive ettiğiniz için size çok teşekkür ederim
      Saygılarımla ARZU

      Sil
  2. Birlikten kuvvet doğar ben de sizinleyim...

    YanıtlaSil
  3. ben de ben de :)

    Canan

    YanıtlaSil
  4. Hepimiz inşallah istediğimiz yere kadar ulaşabiliriz
    Bende sizlerle başlamak istiyorum.
    Saygılarımla ARZU

    YanıtlaSil
  5. merhaba sevgili vintageduygılar,
    bu diyet maceran başladığından beri yakından takip edip her yazını 2-3 kez okuyorum. açıkçası ben önce kendi kafamı ve vücudumu hazırlamadan sevgili Şeyda'yı meşgul etmek istemedim. 7 aylık bir bebeğim var ve sanırım yavaş yavaş emmeyi bitiriyor:( ben her ne kadar diyet falan yapmadan emzirmek istesem de ilk oğlum gibi bu oğlum da sadece 7 ay alacağını aldı. ekim başı gibi ben de önce ilk 6 günlük diyeti uygulayacağım. sonraki aşama sanırım her kadının kendi vücut yapısına göre değişkenlik gösterecek.
    bunu öncelikle sizin diyetinizi takip edip deneyeceğim. başka ihtiyaçlar doğarsa Şeyda'nın ve sizin kapınızı çalacağım:=) 80 kiloyum doğumdan sonra 14 kilo verdim. ve hamile kaldığım kiloya yani 60 kg'a inmeye çalışacağım. aslında pek ümidim yoktu ama 9 hafta sonunda 19 kg. verdiğiniz görünce yeniden umut pırıltıları doldu gözüme:)
    haftanın 6 günü çalışan, 3 yaşındaki çocuğu ve 7 aylık bebeğiyle sabaha kadar cebelleşen bir anne olarak spora vakit ayıramayacağımı biliyorum. ancak bebeğin uykuları düzene girdiğinde sabah erkenden kalkıp spor da yapacağım inşallah:)
    bu yorumu sadece paylaşmak, sizi ve Şeyda'yı tebrik etmek için yazıyorum. Bir de istenirse nelerin yapılabileceğini görüp örnek aldığımı yazmak istedim.
    kocaman sevgilerimi ve teşekkürlerimi gönderiyorum.
    Sibel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sibel hanım. Evlatlarınızı öpün benim için, Allah sağlıklı,mutlu upuzun bir ömür versin onlara. Olayı gerçekten anlamışsınız tebrik ederim. Sürekli soru yönelten ama hala başlamamış olanlara da umarım büyük motivasyon olursunuz. Çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ;)

      Sil

Yorum Gönder