Yazlık Çocuk Elbisesi/Tuniği

Dün havanın tadını bol bol gezerek çıkardık. Önce sabah kahvaltı sonrası kuzumla bahçede oynadık, sonra eve yakın parka gittik. Ardından akşam üstü eşimde gelince 1,5 saat kadar yürüdük. 
Artık havalarda aydınlık olduğu için herhalde artık 19 yerine 20-20:30 arası uyumaya başladı kuzum. Acaba büyüdüğü ile mi alakası var diyeceğim ama geç yattığı içinde baya geç kalkıyor.. Neyse
Gelelim bu çalışmaya. Bu ince pamuk kumaştan diktiğim 1,5- 5 yaş arası önce elbise sonra tunik oolarak giyilebilir. İnce Pamuk Kumaştan ve mor & pembe renkleri ile yaza çok yakışır. Shop' da bulabilirsiniz.

Yorumlar

  1. çok sevimli olmuş elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. küçükken ablam dikmişti bu model elbiselerden. şilebezinden, uzun uzun:)) çok rahat oluyor.
    çok güzel olmuş, eline sağlık.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok şeker ve sevimli olmuş ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  4. Güzel olmuş aplikte çok güzel, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel olmuş emeğine sağlık ama merak ettiğim biyeleri nasıl yapıyorsun o biyeler hazırmı birgün bunu da anlatırsan çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Bu hazır biye, fakat mesela şurdakini : http://vintageduygular.blogspot.com/2012/04/sirin-bir-kz-cocugu-elbisesi.html kendim yaptım. Genelde biyeyi kendin yapmak çok kumaş harcadığı için hazırını almayı tercih ediyorum. Tamam aklımda olsun birdahaki çalışmamda fotoğraflar,anlatırım. ;)

      Sil

Yorum Gönder