Bugün neler yaptık


Bugün bir arkadaşımızın bahçesinde buluşacaktık fakat çocuğu rahatsızlanınca kalabalık grup pikniği parka taşımaya karar verdi. Herkes birşeyler yapıp getirdi ve çok keyifli bir gün geçirdik. Gün öyle çabuk başlayıp bitiyor ki, hızına yetişemediğimiz zamanda ne kadar güzel vakit geçirebilirsek o kadar karlı çıkarız diyorum. Anladım ki, üç günlük ömür denen şey gerçekmiş, lafın gelişi değilmiş..
Neşemiz eve dönüşte de devam etti ve arabada hep bir ağızdan buna ve buna eşlik ettik. Kuzumda eller havada kendi dilinde bize eşlik etti ;) Bu şarkılarda insan efkarlanıyor yahu, dertler bile hafifliyor. Ruhunu ağır bedeninden uzaklaştırıyor.. İşte böyle ;) (Özellikle arabada müzik dinlemesini çok severim..)
Umarım sizinde gününüz güzel geçmiştir..
Birde kuzum bizi peşinden koşturmasını çok seviyor, o kaçsın biz kovalayalım :)

Yorumlar

  1. AYNEN BENİM KIZ GIBI.O KOŞSUN NASILSA BİZ YAKALARIZ :)BİR NEVİ BİZİDE COCUKLUGUMUZA DÖNDÜRÜYORLAR.ŞİMDİ BENİDE HEVESLENDİRDİN PİKNİK İCİN.HER ZAMAN SEVERİM PIKNIGI.HER ZAMAN GEZMELERDE :)

    YanıtlaSil
  2. Bizim gunumuz de cok guzeldi. 17 yillik dosrumun dogumgunu partisinde onunda yegenleriyle minnosum cok guzel vakit gecirdi. Benim kizim yeni yeni ayaklandigi icin ben onun merak,k aristirma ve itiraz etme durumlarina yeni yeni alisiyorum ve kabul ediyorum calisiyorum.:) arkadas sohbeti, masa muhabbetleri surekli bolunup " ay dur uykusu yada niye bu cocuk bisey yemedi?" seklinde paraansam da alisacagimi umut ediyorum :))

    YanıtlaSil
  3. süper yapmışsınız.. hava da mis gibi.. sohbette sıcacık.. harika bir gün olmuştur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi günesli günlere hasret oldugumuz icin gercekten miss gibi havanin tadini cikardik ;)

      Sil
  4. Geçmiş olsun öncelikle,senin kız pek süslü bu arada, o ayak ne öyle tontiş tontiş tam ısırmalık, gününüz güzel geçmiş ne güzel daha niceleri olsun inşallah, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. Her gününüz böyle keyifli olsun canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok teşekkür ederim.Umarım sizinde keyifli,sağlıklı ve huzurlu geçer

      Sil
  6. bende severim arabada müzik dinlemeyi hızla giderken bağrış çağrış eşlik etmeyi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder