Bizden yeni haberler

Bu aralar hazırlık içerisindeyim. Kısa bir yolculuğum var. Twitter arkadaşlarım bilir, ufak bir ameliyat geçireceğim. Haftaya salı-cuma (10.04.-13.04.2012) arası hastaneye yatıyorum. Uzun süredir ertelediğim bir ameliyat. Safra kesesinde taş var. 3nokta sistemi ile kesmeden safra kesesini alıyorlar. Kolik sancısı doğum sancısının yarısından fazlası kadar desem, yaşayanlar ne demek istediğimi bilir :)

Kızımla ilgili vicdan azabım bugüne kadar buna engel olmuştu ama sonunda ikna olup tarihi belirledik. Tarih belli olduktan sonra 2 gece yatamadım. '100 adamda olsa kimse benim gibi kızıma bakamaz',lı ve buna benzerli cümleler,kareler, içimi yaka yaka bir film şeridi gibi kapalı gözlerimin önünden geçti durdu.. Ben mantığımın ve avuntuların peşinden gitmeye karar verdim. Herşey daha iyi olması, onun yanında uzun süre olmam,daha sağlıklı olmam gerekli gibi gerçeklerle kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yani kendi kendime savaşıp duruyorum..
Neyse ki artık geriye dönüş yok..
Bir kaç gündür yine yoğunduk. Sonra hobi odamı düzenlemek için yine İkea'nın yolunu tuttuk. Burada bahsettiğim dolap sisteminden 1,5 metreliğini aldık. Sadece kapıları farklı olucak. Ameliyat sonrası biliyoruz ki gelen giden çok olucak ve uzun süre düzenlemeyi istediğim odayı öncesinden bitirmek istedim. Malum bir dikiş dikeyim diyorum, bütün evden kumaş,dantel, fisto buluyorum. Öyle bir dağıtma yeteneğim var yani :)
Bugün kuzumla çok yakın arkadaşımın evine oturmaya gittik. Evi o,ben ve eşim düzenlemiştik. Herşeyi beraber seçip işin dolapları kurma tarafını eşime, duvarın boyaması dahil, büyük kısmını arkadaşımla ben yapmıştık. Bu çiçekli koltuğu da İkea'dan almıştık. Aldığımızda koltuk beyazdı, yüzüne çiçekli kılıfı ben dikmiştim (öhöm öhm) :) Çiçekli aynalarda aynı şekilde fikirim olmak üzere elimden geçen tüm ev ile değilde, arkadaşımı mutlu etmekten ötürü hem gurur hemde mutluluk duyarım.
Burada göründüğü gibi biraz Stil-mix yapmak istedik. Retro style ekranlı telefon ise gerçekten dikkat çekici (kabloların bazıları eşim tarafından yok edilecek, fakat birçoğuda kızımdan ötürü yukarı konuldu,birde laptopun kablosu.Yani herşeyi kablosuz düşünün :) )
Dikiş sevdam nasıl bulaşmışsa bu ikinci dikişe merak salıp makina alan arkadaşım oldu. Çok çalıştığı ve hiç dikiş bilmediği için pahalı birşey almamasını tavsiye ettim. O da Amazonda ki indirimden faydalanarak bir Singer almış. Hiç elime Singer almamış olmama rağmen kolayca iplerini takıp dikişle ilgili ilk adımları gösterdim. Ve Pfaff'ın gözünü seviyim dedim :)
Bu post çok uzun oldu, sabırla okuyan herkese teşekkür ederim...
Bu arada Laçin sayesinde İnstagram'ın sonunda Android'e geldiğini öğrendim. Artık İnstagram'dayım.. Herkese huzur dolu keyifli bir haftasonu dilerim..

Yorumlar

  1. Merak etme herşey çok iyi geçecek ve birkaç gün sonra evine geri dönüp kuzunu öpüp koklayacaksın. Kısa bir tatile çıkıyorsun gibi diyelim.
    Çok sevgiler, bıdığı benim yerime de öp olur mu :)

    YanıtlaSil
  2. şimdiden ğecmiş olsun canım.ğecen sene benimde bir arkadaşım sizin ğibi safra kesesinden ameliyat oldu,çok iyi ğecti.sizn de öyle olur inşallah.
    sevğiler....

    YanıtlaSil
  3. şimdiden geçmiş olsun.hemencik dön aramıza..

    YanıtlaSil
  4. güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim, kizima dönecegim günü daha gitmeden sabirsizlikla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  5. Şimdiden geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum..sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Şimdiden geçmiş olsun aynı ameliyatı 4 sene evvel bende geçirdim,umarım kuzucuğuna biran evvel kavuşursun..Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  7. Çok geçmiş olsun, hemen bitsin operasyon kızınıza dönün, Allah kolaylık versin canım, öpüyorum.

    YanıtlaSil
  8. çok geçmiş olsun. bir an önce tekrar yazılarınızla dönmeniz dileğiyle. sevgiler :))

    YanıtlaSil
  9. Cok tesekkür ederim..Güzel bir haftasonu diliyorum

    YanıtlaSil
  10. şimdiden çok geçmiş olsun...odanı da güle güle kullan inşaAllah ;)

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun canım, sağlıkla sıhhatle dön evine...

    YanıtlaSil
  12. geçmiş olsun,sağlık her şeyin önünde. Bişeycikler olmaz kızına. Önemli olan senin iyi olman. Tez iyileşip dönmeni bekliyoruz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..

    YanıtlaSil
  14. canım ben geldim
    :)
    çok geçmiş olsun bende oldum safra kesem yok şimdi sana kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  15. Geçecek ve sen sağlıklı bir anne olarak daha da çok verimli olacaksın kızına canım.
    Odanı merak edenlerden biri de benim:)
    Dualarım seninle ve bütün ihtiyaç duyanlarla.

    YanıtlaSil
  16. şimdiden geçmiş olsun canım, sağlıkla yuvana kavuşmanı temenni ederim. sevgiler .)

    YanıtlaSil
  17. Allah hayırlısıyla evine dönmek nasip etsin aynı ameliyatı 1 sene önce bende geçirdim ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama inan 1 haftada toparlanıyor insan ve aynı bende senin gibi 3 sene ertelemiştim Allah kuvvet versin geçsin gitsin:)

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş inşallah.

    YanıtlaSil
  19. Şimdiden çok geçmiş olsun canım, inşaAllah kısa sürede iyileşir eski sağlığına kavuşursun..Annelik iç güdüsüyle zaman zaman kendimizi ihmal ediyoruz ama en çok da bize ihtiyaçları var yavrularımızın onlar için kendimize iyi bakmaya mecburuz gerisi takdir dimi:)
    Güzel haberlerinide okumaya geleceğim inşaAllah..iyi pazarlar..

    YanıtlaSil
  20. Güzel yorumlariniz,dilekleriniz icin cok tesekkür ederim arkadaslar. Insallah kisa sürede toparlayip dönecegim ;)

    YanıtlaSil
  21. Evdeki doğal döngü için,Anne şart.Onun için bir an evvel iyileşmenizi diliyorum.Şimdiden geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  22. Çok geçmiş olsun şimdiden,artık tıp öyle ilerledi ki kolaylıkla yapılıyor operasyonlar,sağlıkla kavuşun inşallah yavrunuza..

    YanıtlaSil
  23. Geçmiş olsun canım.Operasyonun sağlıkla geçsin ve bir an önce sağlığına kavuş.

    YanıtlaSil
  24. acil şifalar ve tez zamanda kolaycacık atlatıp ailenize ve blog dünyasına sağlıkla kavuşmanız dileğimle..çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  25. blogunuza ilk defa rastladım.çok güzelmiş paylaştıklarınız.Bu kadar güzel şeyler paylaşan birinin ameliyetının su gibi akıp geçeceğini ve hemen kızına kavuşacağını düşünüyorum.Sağlık dolu günler..

    YanıtlaSil
  26. Su aralar yorumlara tek tek dönemesemde, herkese ayri ayri güzel dilekleri,yorumlari icin cok tesekkür ederim. ;)

    YanıtlaSil
  27. Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  28. çok çok geçmiş olsun bizde sizin dönmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz

    YanıtlaSil
  29. Canım şimdiden çok geçmiş olsun :) İyi haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  30. sağlıkla atlat ameliyatını canım.
    sen iyi ol ki kızında iyi olsun dimi ;)

    YanıtlaSil
  31. Dilekleriniz,destekleriniz,güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim. Yanimda oldugunuzu hissediyorum, sagolun..

    YanıtlaSil
  32. canım büyük geçmiş olsun.inşallah kuzucuğuna sağlıkla kavuşacaksın.arkadaşının evi çok şirinmiş.iyi günlerde otursun.sevgiler

    YanıtlaSil
  33. tesekkür ederim canim..insallah..

    YanıtlaSil
  34. Çok çabucak toparlanmanı diliyorum, her şey daha da güzel olacağını düşün ve bol enerji ile git lütfen. İyi haberlerini bekliyorum. Bol sağlıklı günler dilerim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder