Kızıma anne & babasından hatıra bir elbise diktim

Bu elbiseyi eşimin ve benim gömleğimden yaptım. Kalıp olarak başka bir elbiseyi aldım.
Arasında dandel fisto diktim. Arkada düğmeler var. Aslında bunu yapalı çok oldu ama resimler dosyalarda unutulmuş.
İlerde neler hisseder bilemiyorum. Aman yaptıklarımın, benim, onun bunun kıymetini bilsin diye hiç derdim yok. Mutlu olsun, her zaman sevildiğini bilsin yeter.

Bu aralar kızım evi dağıtmakla meşgul elbisede falan hiç gözü yok :) Bende pedagog arkadaşımın tavsiyesi üzerine sürekli 'hadi gel toplayalım' diyip topluyorum. Yavaş yavaş o da başladı toplamaya. Tabii ki 10 dağıtıp 1 topluyor ama bu da bir başlangıç :)

Yorumlar

  1. Muhteşem bir geri dönüşüm, çok da anlamlı...
    Sevgiler, AYŞENUR

    YanıtlaSil
  2. benim gözümden hazır kumaştan yapılmştan daha kıymetli böyle dönüşümler. Ben de hırka,şapka,kazak diktim sırayla yayınlayacağım inşallah. Bir de minik kuzucuk melisa'nın üzerinde görelim annesi :)

    YanıtlaSil
  3. Aysenur & Yelda Yüksel cok tesekkür ederim

    Modaerator canim sorma, artik resim cektirmiyor ki? makinayi görünce kaciyor.Birde normalde yürümüyor,kosuyor. Mesela özel facebook sayfamda, uzaktaki aile ve akrabalarim icin sürekli resim eklerdim, simdi: neden koymuyorsun artik,eskiden slk slk koyardin diye sitem ediyorlar.Eskiden yerinde duruyordu,simdi yakalayamiyorum ki :P

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel düşünmüşsünüz. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. harikasın, ne güzel düşünmüşsün. ellerine sağlık. küçük hanım iyi günlerde sağlıkla giysin. belki o da kızı olur ona giydirir.)
    benim de kızım var, Derin 25 aylık. genelde oyuncakları ben kutularına dolduruyorum o gördüğü anda odanın ortasına boca ediyor. artık kendi haline bıraktım bende. )bu arada Derin'de fotoğraf çektirmiyor, sürekli hareket halinde olduğu için bütün resimler flu çıkıyor .((

    YanıtlaSil
  6. lila hand craft cok tesekkür ederim ;)

    atolye nott Masallah, öperim minik melegini. Gercekten resim cekmek cok zor. Umarim o da ileride benim gibi dikisi tasarimi severde beraber yapariz ;)

    YanıtlaSil
  7. çok hoş bir anı olmuş bence.Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  8. Çok hoş ve duygusal...Elinize sağlık olsun :)

    YanıtlaSil
  9. Sanal Günlük cok tesekkür ederim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder